magyar válogatott futball videó EB 2016 gól
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország büszke a válogatott teljesítményére, és izgatottan várja a következő meccseket. A vasárnapi játék előtt nézzünk kicsit szét, hogy honnan is indultunk. 

A magyar labdarúgó-válogatott Magyarország nemzeti csapata, melyet a Magyar Labdarúgó-szövetség irányít. Legnagyobb sikereit 1938 és 1968 között aratta: az 1938-as és 1954-es labdarúgó-világbajnokságon ezüstérmesként, az 1964-es labdarúgó-Európa-bajnokságon pedig bronzérmesként zárt.

2015. november 15-én összesítésben 3-1-es gólaránnyal múlta felül Norvégiát az Eb pótselejtezőjén, így 44 év után kijutott a 2016-os Európa-bajnokságra.

A győztes meccsről itt láthatsz egy videót:

Majd jött az Európa-bajnokság: a magyar labdarúgó-válogatott először 2–0-ra legyőzte Ausztriát, majd egy döntetlen meccset vívott az izlandi csapattal. Múlt héten a fiúk 3–3-as döntetlent játszottak Portugáliával, mellyel a magyarok megnyerték az F-csoportot. A meccsen izgalomban nem volt hiány hiszen az egész játék Dzsudzsák Balázs és Cristiano Ronaldo gólversenyébe torkollott.

Íme, néhány gól a meccsről:

Majd gyors válasz a portugáloktól:

Cristiano Ronaldo nehezen viselte a magyar fiúk játékát, ezért többször is hisztirohamban tört ki, mellyel azonnal az internet legröhejesebb figurájává vált.

A világsztár azonban kissé szépített, hiszen a 3:3-as döntetlen mérkőzés után odament Balázshoz, és megdícsérte a játékát. A magyarok legközelebb vasárnap,Toulouse-ban lépnek pályára a nyolcaddöntőben, Belgiummal. Addig is ezzel a dallal hangolódhatsz a döntő mérkőzésre!

Felrobbant az internet a magyar-portugál meccs után: mémek!

A magyar-portugál 3:3-as eredménnyel csapatunk veretlenül csoportelsőként jutott tovább. Az öröm persze azonnal megihlette a szurkolókat is, akik elképesztő fotókat készítettek!
Lövöldözés tört ki az orvosi egyetemen, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20160624-lovoldozes-tort-ki-az-orvosi-egyetemen-tobben-meghaltak.htmlBrutális vérengzés áldozata lett három ember, amikor lövöldözés tört ki pénteken az ankarai orvosi egyetem egyik klinikáján. News--Felrobbant az internet a magyar-portugál meccs után: íme, a legjobb mémek! http://www.life.hu/news/20160623-ime-a-legjobb-memek-a-magyar-valogatott-es-cristiano-ronaldo-felrobbantotta-a-netet.htmlA magyar-portugál 3:3-as eredménnyel csapatunk veretlenül csoportelsőként jutott tovább. Az öröm persze azonnal megihlette a szurkolókat is, akik elképesztő fotókat készítettek! News--Heten fulladtak a Gangeszbe egy rosszul sikerült szelfi miatt http://www.life.hu/news/20160624-gangesz-heten-haltak-meg-egy-szelfi-miatt-a-fiatalokat-mar-nem-lehetett-megmenteni.htmlHét fiatal fulladt a Gangesz folyóba egy sikertelen szelfikészítés következtében - közölte csütörtökön a helyi rendőrség. News--Eszméletlen, félmeztelen nőt találtak a belvárosban a tegnapi magyar meccs utánhttp://www.life.hu/news/20160623-eszmeletlen-felmeztelen-not-talaltak-a-belvarosban.htmlFélmeztelen, eszméletlen nőt találtak a Wesselényi és a Kertész utca sarkán csütörtökön. A járókelők odahívták két arra járó rendőrt, akik értesítették a mentőket. News--Bombafenyegetés a foci EB-n - Kiürítették a helyszínt http://www.life.hu/news/20160622-kiuritettek-a-lille-i-stadion-sajtokozpontjat-az-olasz-ir-meccs-elott-bombafenyegetes.htmlBombafenyegetés miatt kiürítették a lille-i stadion sajtóközpontját szerda délelőtt az olasz-ír meccs előtt. News--Megható! Így emlékezett meg a magyar válogatott a tavaly elhunyt Fülöp Mártonrólhttp://www.life.hu/news/20160622-a-magyar-valogatott-kapusai-dibusz-denes-kiraly-gabor-es-gulacsi-peter-magukkal-vittek-a-tavaly.htmlA válogatott kapus 32 évesen rákban halt meg. Minden vágya az volt, hogy a magyar válogatottal nagy nemzetközi tornán szerepeljen. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.