Anne Hathaway New York (állam) Sarah Jessica Parker Bill Cunningham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres divatfotós 87 évesen halt meg. 

Pár napja még azt lehetett olvasni, hogy Cunningham stroke-ja után kórházban lábadozik, szombaton azonban a New York Times a művész haláláról írt.

Cunningham kerékpáron járta New York utcáit, főleg a szép ruhákba öltözött nők érdekelték, s nem annyira a történések. Hobbija volt azt figyelni, hogyan öltözködnek az emberek, és azt meg is örökítette, később a sztárvilág eseményeibe is betekintést nyerhetett, és túlzés nélkül állítható, hogy kedves közvetlensége miatt mindenki imádta.

Ő a legjobb arc a New York-i divathéten

Cikkünkben arról írtunk, hogy miért van oda mindenki a kék kabátos fotósért. Megmutattuk, milyen az, amikor bevetésen van a divateseményen.

Sarah Jessica Parker az Instagramján így búcsúzik tóle:

Anne Hathaway pedig így:

RIP #BillCunningham. A true gentleman and wonderful artist. You will be missed xx

A photo posted by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Ha győzünk a belgák ellen, Walesszel játszunkhttp://www.life.hu/news/20160626-ha-a-futball-europa-bajnoksagon-belgium-ellen-gyozunk-wales-ellen-jatszunk.htmlMa ismét a futballról fog szólni minden, este kilenckor áll pályára a magyar válogatott Belgiummal. Ha nyerünk, Walessel játsszuk a következő meccset. News--Szűk körben vesznek búcsút Aigner Szilárdtólhttp://www.life.hu/news/20160625-szuk-korben-vesznek-bucsut-aigner-szilardtol.htmlTudni szeretné Aigner Szilárd családja, hogy nincs örökletes betegség a meteorológus hirtelen, minden előzmény nélküli halála hátterében, ezért döntöttek a boncolás mellett. News--Újabb dicsőség a magyar csapatnak - Gera gólja nyerte az UEFA szavazásáthttp://www.life.hu/news/20160625-gera-golja-nyerte-az-uefa-szavazasat.htmlAz UEFA oldalán szavazást indítottak arról, melyik volt a legszebb gól eddig az Eb csoportköreiben. A csoportkör vége után lehetett voksolni szombat délelőtt 11-ig, a legtöbb szavazatot pedig a magyar játékos, Gera Zoltán kapta. NewsOrigoBernd Storck elárulta, hogy mi a magyar válogatott titka http://www.life.hu/news/20160624-bernd-storck-magyar-valogatott-ezert-ilyen-jok-a-fiuk-a-palyan-elarulta-a-titkot-az-edzo.htmlAz elmúlt napokban igazi "szupersztárrá" váltak a magyar fiúk nemcsak Magyarországon, de a világon is. A csapat szövetségi kapitánya a Népszabadságnak adott interjújában elmondta, hogy a sikeresen összekovácsolódott közösség nagyon sokat tud nyomni a latba. News--Ez állati! Egy férfi világ körüli útra vitte a csirkéjéthttp://www.life.hu/news/20160624-egy-ferfi-vilag-koruli-utra-vitte-a-csirkejet.htmlSokszor felmerült a kérdés: vajon, ha egy lakatlan szigetre mennénk, kit vinnénk magunkkal? Nos, történetünk főszereplője a csirkéjét választotta, ráadásul nem is egy szigetre, hanem rögtön egy világ körüli útra cipelte az állatot. NewsOrigo25 évesen elhunyt Mocsár Zsófia díszlettervezőhttp://www.life.hu/news/20160625-25-evesen-elhunyt-mocsar-zsofia-diszlettervezo.html Az egyik legtehetségesebb fiatal díszlet-, jelmez- és fénytervező, képzőművész, a Magyar Képzőművészei Egyetem hallgatója mindössze 25 éves korában, tragikus hirtelenséggel távozott közülünk június 23-án hajnalban. Családja mellett a szakma is gyászolja őt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.