Kisiklott egy skóciai hullámvasút, többen megsérültek

Forrás: Thinkstock -
hullámvasút baleset Skócia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisiklott egy hullámvasút vasárnap egy skót kalandparkban, és tízméteres zuhanás után egy körhintára esett. A balesetben többen megsérültek.

Szemtanúkra hivatkozva a Daily Record című napilap arról számolt be, hogy a dél-skóciai Motherwell településen lévő M&D kalandpark Cunami nevű hullámvasútján tíz ember ült, amikor a szerelvény az egyik kanyarnál kisiklott és a földre zuhant. A lap egy rendőrségi közleményt idézve azt írta, hogy körülbelül hét ember sérült meg. A skót mentőszolgálat tájékoztatása szerint hat mentőcsapatot, egy speciális műveleti csoportot és sürgősségi orvosokat küldtek a helyszínre. A sérültekről további információkkal nem szolgáltak. A Twitter közösségi oldalon megjelent felvételek arról tanúskodnak, hogy néhányan egy felborult kocsiba szorult embereket próbálnak kimenteni.
Az M&D kalandpark egyelőre nem kommentálta a történéseket.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az amerikaiak több mint kétharmada szerint elfogadható az eutanáziahttp://www.life.hu/news/20160626-az-amerikaiak-tobb-mint-ketharmada-szerint-elfogadhato-az-eutanazia.htmlAz amerikaiak 69 százaléka szerint az eutanázia elfogadható, és a megkérdezettek több mint fele támogatná az orvosi segítséggel nyújtott eutanáziát - derült ki a Gallup frissen publikált közvélemény-kutatásából.News--3 milliós bírságot kapott a levéltár a Kiss-ítélet kiadása miatthttp://www.life.hu/news/20160626-3-millios-birsag-a-kiss-itelet-kiadasa-miatt.htmlA Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság szerint Budapest Főváros Levéltára jogellenesen adta ki egy újságírónak a Kiss László - az úszók volt szövetségi kapitánya - és társai által elkövetett bűncselekmény ügyében 1962-ben meghozott ítéletet.NewsOrigoEzt üzenték Afganisztánból a magyar katonák a magyar válogatottnakhttp://www.life.hu/news/20160626-ezt-uzentek-afganisztanbol-a-magyar-katonak-a-magyar-valogatottnak.htmlVasárnap este 21 órakor áll pályára a magyar válogatott a belga csapattal. Az afganisztáni magyar katonák többezer kilométerről szurkolnak a magyar csapatnak. NewsOrigoEzt üzente Dzsudzsák Balázs a belgák elleni meccs előtthttp://www.life.hu/news/20160626-ezt-uzente-dzsudzsak-balazs-a-belgak-elleni-meccs-elott.htmlVasárnap este 21 órától lép a pályára a magyar válogatott a jelenleg a világranglista második helyén lévő Belgium ellen. Focistáink azt mondják, győzni akarnak. News--Több járat közlekedése változhat Budapesten a magyar-belga meccs miatthttp://www.life.hu/news/20160626-tobb-jarat-kozlekedese-valtozhat-budapesten-a-magyar-belga-meccs-miatt.htmlTöbb járat közlekedése változhat a fővárosban vasárnap este, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Magyarország-Belgium nyolcaddöntős mérkőzése előtt és után - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. News--Szűk körben vesznek búcsút Aigner Szilárdtólhttp://www.life.hu/news/20160625-szuk-korben-vesznek-bucsut-aigner-szilardtol.htmlTudni szeretné Aigner Szilárd családja, hogy nincs örökletes betegség a meteorológus hirtelen, minden előzmény nélküli halála hátterében, ezért döntöttek a boncolás mellett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.