A Hősök terén ünnepelhetsz a magyar válogatottal

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
magyar válogatott Hősök tere ünneplés siker Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csapat repülőgépe ma délután 5 órakor száll le a Liszt Ferenc Repülőtéren. A Magyar Labdarúgó Szövetség arra kérte a drukkereket, hogy ne ott várják a válogatottat.

A magyar válogatott délután 3 órakor indul haza Nizzából, és délután 17 órakor száll le a gépük a repülőtéren. Az MLSZ megígérte a szurkolóknak, hogy együtt ünnepelhetnek a csapattal, most már azt is tudjuk, hogy hol és mikor köszönthetjük a focistáinkat.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A szurkolók hétfőn este a Hősök terén köszönthetik a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar válogatott tagjait. A magyar szövetség (MLSZ) közleménye szerint a csapattal és a szakmai stáb tagjaival 18 órakor találkozhatnak a drukkerek.

Dzsudzsák Balázs: “Köszönöm az egész országnak”http://www.life.hu/news/20160627-dzsudzsak-balazs-nyilatkozataban-koszonetet-mondott-az-egesz-orszagnak.htmlA vereség ellenére minden magyar büszke a válogatottra, és arra, amit elértek. A csapat pedig hálás a szurkolótáborának, ahogy Dzsudzsák Balázs is. News--Gyülekeznek az esőfelhők, elbúcsúzhatunk a nyárias időtőlhttp://www.life.hu/news/20160627-gyulekeznek-az-esofelhok-elbucsuzhatunk-a-nyarias-idotol.htmlGyőr-Moson-Sopron és Vas megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a felhőszakadások és heves zivatarok miatt. NewsOrigoKiderült a titok! Király gyerekkori edzője elárulta, miért hord a kapus szürke mackóthttp://www.life.hu/news/20160627-kiraly-gabor-gyerekkori-edzoje-hegedus-peter-elarulta-miert-hord-a-kapus-szurke-mackot.htmlNincs olyan, aki ne tudná, hogy Király Gábor kapus szürke mackóban lép a pályára. A nadrág története egészen régre nyúlik vissza, amint most megtudhattuk gyerekkori trénerétől, Hegedűs Pétertől. News--Veszélyjelzés csaknem az egész országra: felhőszakadás, zivatarok jöhetnek mindenholhttp://www.life.hu/news/20160627-felhoszakadas-zivatarok-johetnek-mindenhol.htmlA heves esőzések veszélye miatt hétfőre is csaknem az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Felhőszakadás, zivatarok várhatóak, a kánikula enyhül. NewsThinkstockOrszágszerte tízezrek szurkolnak együtt a magyar válogatottnakhttp://www.life.hu/news/20160626-orszagszerte-tizezrek-szurkolnak-egyutt-a-magyar-valogatottnak.htmlOrszágszerte tízezrek szurkolnak a franciaországi Európa-bajnokságon vasárnap este Belgium ellen játszó magyar labdarúgó-válogatottnak. A meccset több helyen óriáskivetítőkön nézhetik: a szurkolók közül sokan magyar zászlókkal érkeztek vagy magyar mezt viselnek, illetve nemzetiszínű festés díszíti az arcukat. News--Kisiklott egy skóciai hullámvasút, többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20160626-kisiklott-egy-skociai-hullamvasut-tobben-megserultek.htmlKisiklott egy hullámvasút vasárnap egy skót kalandparkban, és tízméteres zuhanás után egy körhintára esett. A balesetben többen megsérültek.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.