Ez a világhírű csapat érdeklődik Dzsudzsák Balázsért: micsoda csúcsgázsi!

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
magyar válogatott focista csapat labdarúgás Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar válogatott játékosa fantasztikusan szerepelt az Eb-n így nem csoda, ha már most számtalan klub kereste meg őt, nem is akármilyen ajánlattal. 

Nehéz volt a magyar csapatnak a tegnap esti belgák elleni meccs után nyilatkozni: Király Gábor a könnyeivel küzdött, míg Dzsudzsák Balázs bár sajnálta a vereséget, kifejezte háláját a rajongóknak. A focista a portugálok ellen két gólt szerzett, így nem csoda, hogy felkeltette a Trabzonspor képviselőinek figyelmét – írja a Fotospor.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az oldal szerint a klub edzője mindenképp szeretné, hogy a 29 éves középpályás a csapata tagja legyen. Balázs jelenlegi szerződése 2019 nyaráig szól. A hírek szerint a Trabzonspor 4 millió eurót kínált érte első körben.

Dzsudzsák Balázs: “Köszönöm az egész országnak”http://www.life.hu/news/20160627-dzsudzsak-balazs-nyilatkozataban-koszonetet-mondott-az-egesz-orszagnak.htmlA vereség ellenére minden magyar büszke a válogatottra, és arra, amit elértek. A csapat pedig hálás a szurkolótáborának, ahogy Dzsudzsák Balázs is. News--Az amerikaiak több mint kétharmada szerint elfogadható az eutanáziahttp://www.life.hu/news/20160626-az-amerikaiak-tobb-mint-ketharmada-szerint-elfogadhato-az-eutanazia.htmlAz amerikaiak 69 százaléka szerint az eutanázia elfogadható, és a megkérdezettek több mint fele támogatná az orvosi segítséggel nyújtott eutanáziát - derült ki a Gallup frissen publikált közvélemény-kutatásából.News--Csillagászati összegért kelt el Prince legandás gitárjahttp://www.life.hu/news/20160626-prince-hires-gitarja-40-millio-forintert-kelt-el-beverly-hillsben.htmlPrince híres Yellow Cloud elektromos gitárját 137,5 ezer dollárért (40 millió forintért) vásárolta meg Jim Irsay, az Indianapolis Colts amerikaifutball-csapat tulajdonosa szombaton egy Beverly Hills-i árverésen. News--Így edz a magyar válogatott a vasárnap esti meccs előtt - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20160626-igy-edz-a-magyar-valogatott-a-vasarnap-esti-europa-bajnoksag-meccs-elott-ahol-belgiummal-jatszik.htmlAz UEFA tette közzé a felvételt, amin a vasárnapi, Belgium elleni meccsre készülő magyar csapat látható a toulouse-i pályán.News--Feltámadt a magyar futball, avagy a csapat legjobb pillanatai - Videók! http://www.life.hu/news/20160624-tarol-a-magyar-valogatott-nezd-meg-velunk-a-legjobb-pillanatokat-golok-es-videok.htmlAz egész ország büszke a válogatott teljesítményére, és izgatottan várja a következő meccseket. A vasárnapi játék előtt nézzünk kicsit szét, hogy honnan is indultunk. News--Lövöldözés tört ki az orvosi egyetemen, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20160624-lovoldozes-tort-ki-az-orvosi-egyetemen-tobben-meghaltak.htmlBrutális vérengzés áldozata lett három ember, amikor lövöldözés tört ki pénteken az ankarai orvosi egyetem egyik klinikáján. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.