időjárás-előrejelzés napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, igencsak jó időnk lesz a héten.

Kedden élelőtt a Dunántúlon már többórás napsütés várható, de a Dunától keletre erősen felhős marad az ég, és többfelé számíthatunk záporra, zivatarra - írja a Köpönyeg.hu. Néhol felhőszakadás is lehet még. Déltől aztán lassan a középső és a keleti tájak felett is szakadozik a felhőzet, és előbújik a nap. Estig erős, a Dunántúlon néhol viharos lesz az északnyugati szél. Hidegfronti hatással számolhatunk. Reggel 15, délután 24 fok körül alakul a hőmérséklet, kellemesen felfrissül a levegő.

Forrás: Dreamstime

Szerdán ragyogóan napos, tiszta időre van kilátás. Eső sehol sem várható. Friss lesz a reggel, hiszen néhol csak 10-11 fokot mutatnak a hőmérők. Délutánra 25 és 31 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön a sok napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők lesznek az égen. Nyárias zápor csak elvétve alakul ki. Estig a déli, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. 28 és 32 fok közötti kánikulai melegre számíthatunk.

Pénteken napos, gyengén felhős idő valószínű. A reggel még élénk légmozgás napközben fokozatosan mérséklődik. 25-30 fok közötti maximumok lesznek.

Szombaton egy gyenge hidegfront hatására elszórtan alakulnak ki záporok, zivatarok. Átmenetileg az északnyugati szél is megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás, marad a 27 fok körüli csúcsérték.

Vasárnap szikrázó napsütés ígérkezik. Csapadék nem várható. A szél csillapodik. Kellemes nyaraló idő esélyes.

Hidegfronti hatás várható

Az erre érzékenyeknél előfordulhat fejfájás, migrén, illetve szédülés. Ingadozhat a vérnyomás. Erősebbek lehetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Hosszabbá válhat a reakció idő.

UV-B sugárzás

  • Maximum: 7.8 - Nagyon erős
  • Minimum: 1.0 - Gyenge
  • Átlag: 5.5 - Erős
DNS-teszttel keresik a kétéves kislány erőszakolójáthttp://www.life.hu/news/20160628-dns-teszttel-keresik-a-budapest-vi-keruleteben-megeroszakolt-keteves-kislany-bantalmazojat.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. NewsThinkstock20 ezren fogadták a magyar válogatottat a Hősök terén: Fotók!http://www.life.hu/news/20160628-brutalis-tomeg-20-ezer-ember-fogadta-a-magyar-valogatottat-a-hosok-teren.htmlTeljesen megtelt a Hősök tere, ahol a magyar fociválogatottat fogadták a szurkolók - az M4 szerint körülbelül 20 ezren jelentek meg a téren.News--Egy legenda távozott: Elhunyt Bud Spencerhttp://www.life.hu/news/20160628-elhunyt-bud-spencer-olasz-szarmazasu-szinesz-egy-legenda-tavozott.html86 éves korában meghalt Bud Spencer, akit a legszerethetőbb pofonosztóként zártak szívükbe az emberek, és akinek olyan emlékezetes karaktereket köszönhetünk, mint például Piedone, Bambino, vagy Bulldózer. A hírt a Pedersoli család jelentette be a színész hivatalos Facebook-oldalán. News--Ria-Ria-Hungária! Így érkezett haza a magyar válogatotthttp://www.life.hu/news/20160627-igy-erkezett-haza-a-magyar-valogatott.htmlMegérkezett Budapestre a magyar fociválogatott. Az Aranycsapatot a repülőtéren vízágyúval fogadták, az ünneplés egészen a Hősök teréig tartott. A válogatott vasárnap este Belgium ellen esett ki az Európa-bajnokságról. Előtte legyőzte Ausztriát, döntetlent játszott Izlanddal és Portugáliával. News--Órákig körözött az a kígyó, aki tévedésből mindig a régi bőrébe bújt visszahttp://www.life.hu/news/20160627-harom-oran-keresztul-korozott-az-a-kigyo-aki-tevedesbol-mindig-a-regi-borebe-bujt-vissza.htmlÉrdekes dolog történt egy Alice Springs-i kígyóval, mivel miután levedlette az elhasznált bőrét, tévedésből vissza is bújt belé. NewsKirály Gábor és Gera Zoltán búcsúzhat a válogatottólhttp://www.life.hu/news/20160627-kiraly-gabor-es-gera-zoltan-lehet-hogy-otthagyja-a-valogatottat-a-ket-jatekos-megszolalt.htmlA magyar labdarúgó-válogatott két rangidőse, a 40 éves Király Gábor és a 37 esztendős Gera Zoltán nem kívánt arról beszélni, folytatják-e a válogatottban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.