Szomorú! Elhunyt az ismert szakember, C. Molnár Emma

szakember pszichológus halál C. Molnár Emma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közlés szerint a szakembert június 25-én érte a halál, temetéséről később intézkednek. C. Molnár Emma 1946-ban született, az ELTÉ-n végzett klinikai szakpszichológusként majd 1983-ban a pszichológia tudományok kandidátusa lett. 

Pályáját általános iskolai tanárként kezdte, majd 1973 és 1989 között a Fővárosi Pszichoterápiás Módszertani Központban volt tudományos főmunkatárs. 1989 és 1998 között egyetemi adjunktus, majd 1998 és 2008 között egyetemi docens a Semmelweis Orvostudományi Egyetem I. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján.

Fotó: Origo

Több felsőoktatási intézményben is oktatott. Szakmai életében klinikai szakpszichológus, aktív-analitikus pszichoterapeuta, szupervizor volt, speciális szakterületét a szülészet-nőgyógyászat pszichológiája területén találta meg - írja közleményében az egyesület. C. Molnár Emma az Aktív-analitikus Pszichoterapeuták Egyesületének alapító tagja és élete végéig tanulmányi elnöke volt, utóbbi szerepében sok szakember képzéséért felelt.

A közéletben televíziós szerepléseivel, előadásaival, tanácsadói munkájával és könyveivel vált ismertté. Legismertebb munkái közé tartozik A nő ezer arca, de több előadása is megjelent nyomtatásban a párkapcsolatokról.

Tragédia! Agyonlőtte magát az NFL népszerű játékosa http://www.life.hu/news/20160629-zurlon-tipton-nfl-veletlenul-agyonlotte-magat-egy-detroiti-autokereskedesben.htmlAz Indianapolis Colts egykori játékosa, Zurlon Tipton véletlenül agyonlőtte magát egy detroiti autókereskedésben. Az NFL-játékos 26 éves volt. News--Két vonat csapódott egymásnak Texasbanhttp://www.life.hu/news/20160629-ket-vonat-csapodott-egymasnak-texasban.htmlKét tehervonat rohant szemből egymásba, az egyik mozdonyvezető még időben kiugrott. NewsThinkstockHalálos késelés történhetett Zuglóban (18+)http://www.life.hu/news/20160629-halalos-keseles-zugloban.htmlEgy holttestet találtak Zuglóban szerdán, a reggeli órákban. A férfi valószínűleg egy késelés áldozata lett. NewsThinkstockIdős szörfös életéért kellett küzdeni a Balatonon http://www.life.hu/news/20160628-balaton-idos-szorfost-mentettek-a-vizirendorok-a-67-eves-ferfi-tulelte-az-esetet.htmlA balatonfüredi vízirendőrök 2016. június 27-én 14 óra 40 perckor a Csopak előtti vízterületre indultak, mert bejelentés érkezett, hogy egy szörfös nem tudott a partra jutni. NewsOrigoRia-Ria-Hungária! Így érkezett haza a magyar válogatotthttp://www.life.hu/news/20160627-igy-erkezett-haza-a-magyar-valogatott.htmlMegérkezett Budapestre a magyar fociválogatott. Az Aranycsapatot a repülőtéren vízágyúval fogadták, az ünneplés egészen a Hősök teréig tartott. A válogatott vasárnap este Belgium ellen esett ki az Európa-bajnokságról. Előtte legyőzte Ausztriát, döntetlent játszott Izlanddal és Portugáliával. News--Ez a világhírű csapat érdeklődik Dzsudzsák Balázsért: micsoda csúcsgázsi! http://www.life.hu/news/20160627-dzsudzsak-balazs-a-jovoben-egy-legendas-csapathoz-igazolhat-igazi-csucsgazsi-a-lathataron.htmlA magyar válogatott játékosa fantasztikusan szerepelt az Eb-n így nem csoda, ha már most számtalan klub kereste meg őt, nem is akármilyen ajánlattal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.