Minden leolvad rólunk: országos lesz a hőség

Forrás: Thinkstock -
meleg időjárás Nyár hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Délután már 34 fokig is emelkedhet a hőmérséklet, sehova ne induljunk el megfelelő mennyiségű folyadék nélkül!

Ma biztos nem számíthatunk záporra, zivatarokra, semmilyen csapadék nem hűti a hőmérsékletet, ami akár 34 fokig is emelkedhet. Szinte országos hőség lesz, ezért nagyon oda kell figyelnünk a megfelelő folyadékbevitelre. Pénteken a napsütés mellett megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és elszórtan (főleg a Bakony tág környezetében) fordulhat elő zápor, zivatar. Néhol megélénkül a nyugatira forduló szél. 31 fok körüli kánikula várható.

Forrás: Thinkstock

Szombaton délutánig sok napsütésre számíthatunk, alig lesz felhő az égen. Délután aztán erőteljes gomolyfelhő-képződés valószínű, és estétől már záporok, zivatarok is előfordulnak (néhol jégeső is lehet). Reggel 20, délután 32 fok körüli értékeket mérhetünk. Vasárnap hidegfront vonul át hazánk térsége felett. Hatására főleg keleten lesznek záporok, zivatarok. Az északnyugati légmozgás nagy területen lesz erős, nyugaton viharos. Több helyen megszűnik a hőség, felfrissül a levegő -írja a Köpönyeg.hu.

Három év után kapták el a 80 éves nő gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20160630-harom-ev-utan-kaptak-el-a-80-eves-no-gyilkosat.htmlA gyanú szerint egy 49 éves férfi társával együtt gyilkolt meg 2013. december 29-én egy 80 éves nőt. A tetteseket csak most sikerült elkapni. NewsOrigoElhunyt Elvis Presley gitárosa, Scotty Moorehttp://www.life.hu/news/20160630-84-evesen-otthonaban-hunyt-el-elvis-presley-gitarosa-scotty-moore.html84 évesen halt meg a gitárlegenda, aki nagy hatással volt az egész zenei generációra. News--Dzsudzsák Balázs: "Szívesen mennék akár a Real Madridba is"http://www.life.hu/sztarok/20160629-dzsudzsak-balazs-menne-masik-csapathoz-ha-hivnak-biztos-lesz-megkereses.htmlDzsudzsák Balázs a ma reggeli Morning Show vendége volt, ahol a műsorvezetők kifaggadták az Eb kulisszatitkairól, valamint az is kiderült, mi hiányzott neki a legjobban a bajnokság ideje alatt. TV + Sztárok--A tökéletes ajándék a barátnődnek - Som-Balogh Edina ajánlásávalhttp://www.life.hu/lifestyle/20160627-a-tokeletes-ajandek-a-baratnodnek-som-balogh-edina-ajanlasaval.htmlAz egyik legjobb, saját magunk által elkészíthető ajándékot mutatom ma nektek, aminek biztos, hogy minden ajándékozott örülni fog. LifeStyle--Megdöbbentő dolgok derültek ki a megerőszakolt kétéves kislány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160629-gyermekotthonba-akartak-adni-a-megeroszakolt-keteves-kislanyt.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt még a múlt héten. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. Nemrég pedig újabb meglepő hírek láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. News--Micsoda hős! Király Gábor elképesztő dolgot tett a magyar válogatottért http://www.life.hu/news/20160629-kiraly-gabor-torott-ujjal-csinalta-vegig-a-belgak-elleni-merkozest-micsoda-hos.htmlTalán az egész Európa-bajnokság legnagyobb védését mutatta be Belgium ellen Király Gábor, aki elmondta, De Bruyne lövésénél eltört az ujja, így 55 percet sérülten védett végig. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.