Nyitott koporsóban búcsúztatták Bud Spencert

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
halál gyász Bud Spencer koporsó búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este távozott az élők sorából Bud Spencer, akit a legszerethetőbb pofonosztóként zártak szívükbe az emberek. Temetését ma tartják, a búcsúztatója pedig tegnap volt.

A szomorú hírt családja közölte a sajtóval hétfőn este. A színész nem szenvedett, családja körében hunyt el egy római kórházban. Az utolsó szava az volt, hogy köszönöm.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Bud Spencert nyitott koporsóban ravatalozták, így a rajongók, ismerősök, barátok végső búcsút vehettek szerdán a nagy nevettetőtől. Csütörtökön, azaz ma délben kerül sor a színészlegenda temetésére, erről szintén a család adott tájékoztatást a hivatalos Facebook-oldalon.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Így búcsúzott Bud Spencertől barátja, Terence Hill: Megható vallomás következik!

A legendás színészpáros éveken át dolgozott együtt, a munka pedig egy életre szóló barátságot hozott. A sztár most elbúcsúzott a barátjától. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.