Boldog születésnapot Ralf Schumacher! 41 éves lett a Forma-1-es legenda öccse

Forrás: AFP/Marcus Brandt -
Forma-1 Michael Schumacher Ralf Schumacher születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher testvére szintén a száguldó cirkusz szerelmese. A ma 41 esztendős Ralf Schumacher 1992-ben kezdte el a pályafutását. 

2000 és 2003 között többször is győzelmet szerzett: stabilan tartotta a 4. és az 5. helyét az összetettben. Az utolsó Williamses éve már nem volt ilyen sikeres, és csak a 9. pozíció volt az övé. Igaz, Franciaországban, Angliában, Németországban, Magyarországon, Belgiumban és Olaszországban sem állt rajthoz az Amerikai Nagydíjon elszenvedett sérülése miatt.

Forrás: AFP/Marcus Brandt

Ralf Schumacher 2008 és 2012 között a DTM-ben küzdött, de ez nem bizonyult elég erős időszaknak. A legjobb szezonjában (2011.) 8. lett két dobogós helyezéssel. Felesége, Cora tavaly kiköltözött a közös villából. A pár 2014 szeptemberében jelentette be a válását, ami nem zajlott zökkenőmentesen. Testvére, Michael Schumacher még 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta Schumi a család svájci házában, speciális körülmények között gyógyul horribilis, heti 40 millió forintos összegért. Állapotáról egyelőre nem érkeznek hírek.

20 ezren fogadták a magyar válogatottat a Hősök terén: Fotók!http://www.life.hu/news/20160628-brutalis-tomeg-20-ezer-ember-fogadta-a-magyar-valogatottat-a-hosok-teren.htmlTeljesen megtelt a Hősök tere, ahol a magyar fociválogatottat fogadták a szurkolók - az M4 szerint körülbelül 20 ezren jelentek meg a téren.News--Megdöbbentő dolgok derültek ki a megerőszakolt kétéves kislány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160629-gyermekotthonba-akartak-adni-a-megeroszakolt-keteves-kislanyt.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt még a múlt héten. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. Nemrég pedig újabb meglepő hírek láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. News--Tragédia! Agyonlőtte magát az NFL népszerű játékosa http://www.life.hu/news/20160629-zurlon-tipton-nfl-veletlenul-agyonlotte-magat-egy-detroiti-autokereskedesben.htmlAz Indianapolis Colts egykori játékosa, Zurlon Tipton véletlenül agyonlőtte magát egy detroiti autókereskedésben. Az NFL-játékos 26 éves volt. News--Töröltek egy Budapestre tartó gépet az isztambuli merénylet miatthttp://www.life.hu/news/20160629-toroltek-egy-budapestre-tarto-gepet-az-isztambuli-merenylet-miatt.htmlAz Isztambul és Budapest közötti járat délután indult volna, ám a Turkish Airlines légitársaság törölte, az isztambuli merényletre hivatkozva. A többi járat viszont közlekedik a magyar főváros és a török nagyváros között. News--Így búcsúzott Bud Spencertől barátja, Terence Hill: Megható vallomás következik! http://www.life.hu/news/20160628-bud-spencer-elhunyt-terence-hill-igy-bucsuzott-a-legjobb-baratjatol-vallomas.htmlA legendás színészpáros éveken át dolgozott együtt, a munka pedig egy életre szóló barátságot hozott. A sztár most elbúcsúzott a barátjától. NewsOrigoIdős szörfös életéért kellett küzdeni a Balatonon http://www.life.hu/news/20160628-balaton-idos-szorfost-mentettek-a-vizirendorok-a-67-eves-ferfi-tulelte-az-esetet.htmlA balatonfüredi vízirendőrök 2016. június 27-én 14 óra 40 perckor a Csopak előtti vízterületre indultak, mert bejelentés érkezett, hogy egy szörfös nem tudott a partra jutni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.