Ablakból öntötte le savval az érettségizőket egy kecskeméti nő

Forrás: Origo -
pizzéria Kecskemét kénsav érettségi osztályfőnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pizzéria felett lakó 32 éves nő megunta a hangoskodást, és kénsavat zúdított az ablakból egy beszélgető társaságra. 

Egy felmosóvödörnyi savat öntött a pizzéria előtt iszogató, beszélgető érettségiző diákokra és volt osztályfőnökükre múlt csütörtökön a kecskeméti nő, aki a vendéglátóegység felett lakik. A 32 éves nő előbb kikiabált az ablakon, hogy „takarodjanak onnan", majd zúdította a kénsavat.

Forrás: Origo

A diákok ruháját, cipőit azonnal átmarta a szer, de nyomot hagyott az épület falán is. A tanár nyakát, tarkóját és a hátát marta meg a sav. A rendőrség eljárást indított a nő ellen - írja a Blikk.

Elképesztő videó került elő egy hullaházbólhttp://www.life.hu/news/20160630-feny-derult-egy-hullahaz-remiszto-titkara.htmlFurcsa videó jelent meg az interneten: egy hullaház kamerája rögzítette, amint az egyik holttestből egy árny távozik. News--Durván beszóltak a magyar válogatottnak: "Nem hősök Királyék"! http://www.life.hu/news/20160630-vaczi-zoltan-csunyan-beszolt-a-magyar-valogatott-tagjainak-szerinte-tulzas-a-felhajtas.htmlVáczi Zoltán, korábbi válogatott focista csúnyán beszólt a magyar válogatott tagjainak. Szerinte még most is kint lennénk az Eb-n, ha a portugálok ellen vereségre játszunk, és elkerüljük a csoportelsőséget. News--A 73 éves nő heroint csempészett, de az életével fizetett értehttp://www.life.hu/news/20160630-heroincsempeszesert-iteltek-halalra-egy-73-eves-not.htmlHalálra ítéltek egy 73 éves nőt szerdán Vietnamban heroincsempészésért. News--Halálos baleset Budapesten: egy motoros vesztette életéthttp://www.life.hu/news/20160630-halalos-baleset-budapesten-a-blaha-lujza-ter-kozeleben-egy-motoros-vesztette-eletet.htmlA Rákóczi út és az Erzsébet körút kereszteződésében egy teherautó és egy motoros ütközött össze. News--Még idén elkészülhet a világ legnagyobb repülőgépehttp://www.life.hu/news/20160630-meg-iden-elkeszulhet-a-vilag-legnagyobb-repulogepe.htmlHetvenöt százalékban készen van az a hatalmas, Roc névre keresztelt repülőgép, amelyet a Microsoft társalapítója, Paul Allen hív életre. Ez a repülő lesz a legnagyobb használatban lévő repülő a világon! NewsOrigoBeszakadt a járda a 11 éves fiú alatt - Belehalt a sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20160630-beszakadt-a-jarda-a-11-eves-fiu-alatt-aki-belehalt-a-seruleseibe.htmlSzörnyű baleset áldozata lett egy szentdomonkosi 11 éves kisfiú, aki a hozzátartozói szeme láttára halt meg. A gyermek alatt beszakadt a járdaként használt vízelvezető árokra fektetett betonlapok egyike. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.