Egy korty péniszkávé?! - Ennél betegebb ma tuti nem lesz

Forrás: Origo -
pénisz latte kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívecskés kávé? Jópofa rajzok a lattén? Úgy tűnik, ezeket is lehet überelni. Legalábbis van, akinek sikerült. 

DickLatte néven található az az Instagram-oldal, ahol minden kávéból egy pénisz néz velünk farkasszemet.

Az oldal készítője így nyilatkozott arról, miként pattant ki a fejéből roppant hiánypótló ötlet: "Vettem egy kávégépet, hogy spóroljak, és YouTube-videókból tanultam meg, hogy csináljak lattét. Egy barátom aztán küldött pár videót, amin baristák csináltak lattékat szívekkel, hattyúkkal és rózsamintákkal a tetején... nagyon menő volt!” - aztán egy nap hősünk elrontott egy szívformát, ami gyanúsan egy péniszre hasonlított. A barátoknak tetszett, így másnap jött egy újabb tejhab-szerszám" - és megszületett a DickLatte.

Forrás: Origo
Bizonyíték: a macskák és a mosómedvék között nincs semmi, de semmi különbség!http://www.life.hu/news/20160702-a-macskak-es-a-mosomedvek-kozott-nincs-kulonbseg-7-foto-ami-bizonyitja.htmlMár régen elnyerték mindenki csodálatát a macskák és a mosómedvék is. Most bemutatunk néhány fotót, ami bizonyítja, nincs is köztük különbség! News--Gyakoribb a gyűlöletbűnözés, mint gondolnádhttp://www.life.hu/news/20160702-lmbtq-kozosseg-tagjai-ellen-elkovetett-gyuloletbuncselekmenyek-egeszsegugyi-szempontbol-is-erdesek.htmlAz orlandói terrortámadás a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer, interszexuális és aszexuális közösség tagjai ellen irányult, sajnos azonban nem elszigetelt jelenségről van szó. Ez a típusú gyűlöletbűncselekmény gyakoribbnak számít, mint hinnénk.NewsOrigoIdős bácsit vertek meg a villamoson - Megrázó videó! (18+)http://www.life.hu/news/20160702-junius-30-an-egy-idos-bacsit-vert-ossze-egy-fiatal-ferfi-budapesten-az-egyes-villamoson-elfogtak-az.htmlMinden ok nélkül verte össze egy fiatal baseball sapkás férfi az idős bácsit az 1-es villamoson, egy szemtanú videóra vette az esetet. A rendőrök elfogták a tettest. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMindenki az 5 éves kislányon nevet: dühös páva elől menekült, mém lett belőlehttp://www.life.hu/news/20160702-pava-elol-menekult-az-5-eves-emma-eszak-karolinaban-mem-lett-belole.htmlAz állatkerti mókázás nem is olyan veszélytelen dolog, ezt már az 5 éves Emma is tudja, akinek szörnyű élményben volt része. A páva megkergette őt, az erről készült fotó pedig bejárta az internetet. NewsOrigoNégy tűzszerész halála: már hatástalanított bomba robbant http://www.life.hu/news/20160701-negy-tuzszeresz-meghalt-egy-hortobagyi-robbanasban.html250 kilogrammos repesz romboló bomba robbant föl a hortobágyi volt bobmázótéren, az okozta a négy tűzszerész halálát és ötödik társuk súlyos sebesülését. A bombából korábban már kiszerelték a gyújtószerkezetet, mégis bekövetkezett a detonáció - mondta Benkő Tibor vezérkari főnök. NewsAblakból öntötte le savval az érettségizőket egy kecskeméti nőhttp://www.life.hu/news/20160701-kecskemeten-egy-32-eves-no-kensavat-zuditott-az-alatta-mukodo-pizzeriaban-beszelgeto-erettsegizokre.htmlA pizzéria felett lakó 32 éves nő megunta a hangoskodást, és kénsavat zúdított az ablakból egy beszélgető társaságra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.