Mészárlás Szerbiában: öten meghaltak, húszan megsebesültek a lövöldözésben

Forrás: YouTube -
Szerbia lövöldözés halott féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Géppisztollyal kezdett lövöldözni egy férfi a  kelet-vajdasági Begaszentgyörg egy kávéházában. Öt ember életét vesztette.

Öt halálos áldozattal járt egy lövöldözés kelet-vajdasági Begaszentgyörg egy kávéházában. A halottak mellett legkevesebb húsz sebesültje van a mészárlásnak. A támadás szombat éjszaka egy óra negyvenkor történt.

Képünk illusztráció Forrás: YouTube

A Nagybecskerektől húsz kilométerre található település rendőrsége elfogta a 38 éves Z. S.-t, aki feleségét, annak barátnőjét és még három vendéget ölt meg. Négyen súlyosan megsérültek, a sebesültek között fiatalkorúak is vannak. Az elfogott támadó törvényellenesen birtokolta a fegyvert, ugyanakkor nem volt semmilyen előjele annak, hogy hasonló támadásra készülne, korábban semmilyen rendőrségi ügye nem volt. A gyanú szerint féltékenységről, szerelemféltésről van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.