Holtan találtak a rendőrök egy idős nőt zalaegerszegi otthonában

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál Zalaegerszeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját otthonában találtak rá az idős nőre, emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. július 3-án az esti órákban holtan találtak egy 67 éves nőt zalaegerszegi családi házában.

Forrás: Thinkstock

A helyszíni- és halottszemle adatai, valamint az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint az idős asszony bűncselekmény áldozata lett. A zalai nyomozók megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében - írja a Police.hu.

Hosszú Katinka legyőzhetetlen: újabb érmekkel lett gazdagabb! http://www.life.hu/news/20160704-hosszu-katinka-harom-versenyszamot-megnyert-a-francia-nyilt-uszobajnoksagon.htmlA magyar sportoló három versenyszámot is megnyert a francia nyílt úszóbajnokságon, amelyet a hétvégén rendeztek Vichyben. News--Hihetetlen! Marihuána-automaták landolhatnak a reptereken (18+)http://www.life.hu/news/20160704-marihuana-automatak-kerulhetnek-egy-repterre.htmlLeszállsz a jamaicai reptereken, utána pedig akár el is szállhatsz a marihuána-automatákból szerzett fűvel. Legalábbis ez a terv, miszerint bárki vásárolhat, csak egy formális engedélyre van szükség. News--Cukiság hétfőre: így imádja a husky a kiscicájáthttp://www.life.hu/news/20160704-a-husky-nagyon-szereti-a-kiscicat-amit-a-menhelyen-talaltak.htmlMég hogy az állatok nem tudnak maguknak barátot választani? Íme a tündéri husky és a kiscica, akiknél cukibbat ma biztosan nem látsz majd! NewsOrigoMegégett férfi támadt egy apára és a fiára az országútonhttp://www.life.hu/news/20160704-megegett-ferfi-tamadt-egy-apara-es-a-fiara-az-orszaguton-az-5os-szamu-fout-melletti-parkoloban.htmlKigyulladt egy autó az 5-ös számú főút melletti parkolóban. A tűzben megsérült vezető először egy férfitól és a fiától akarta elvenni az autójukat, sikertelenül Végül egy másik férfi kocsiját rabolta el, amivel később balesetet szenvedett. NewsOrigoVáltozékony, de napos időnk lesz: Így alakul a hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20160704-valtozekony-de-napos-idonk-lesz-igy-alakul-a-het-idojarasa.htmlHétfőn ragyogóan napos időre számíthatunk, eső biztosan nem lesz - írja a Köpönyeg.hu. Az északi szél megélénkülhet. 26-27 fok körüli, kellemes nyári értékeket mérhetünk.News--Mérsékelten meleg, napsütéses idő - Így készülj a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20160703-mersekelten-meleg-napsuteses-ido-idojaras.htmlA jövő héten sok lesz a napsütés, de a hét közepén esőre és átmeneti lehűlésre kell készülni, a hétvégén azonban ismét visszatér a 30 Celsius-fok közeli meleg - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi, az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.