Törökszentmiklósi háztűz: meghalt az egyetlen túlélő, az édesanya is

Forrás: MTI/Bugány János -
édesanya halál Törökszentmiklós család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőre virradóra gyulladt ki egy családi ház Törökszentmiklóson. Az apa és három gyermeke életét vesztette, szerdán kora hajnalban pedig elhunyt a tűzeset egyetlen túlélője, az édesanya is- tájékoztatta az Egyesített Szent István és Szent László Kórház az MTI-t.

A tragikus törökszentmiklósi tűzesetben 4 ember a helyszínen meghalt: három gyermek és az édesapa. Az anyát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházban, egészen eddig küzdöttek az életéért.

Forrás: MTI/Bugány János

Egyelőre nem tudni hivatalosan, mitől borult lángokba a családi ház, azonban sajtóértesülések szerint 40 liternyi benzin berobbanása okozhatta a tüzet. A ház teljes terjedelmében égett a tűzoltók kiérkezésekor, csak az édesanyát sikerült kimenteni, akinek életéért egészen eddig küzdöttek az orvosok. Szerdán kora hajnalban azonban elhunyt a tűzeset egyetlen túlélője. "A beteg testfelületén olyan mértékű és súlyosságú égési sérüléseket szenvedett, amelyek a

szakszerű orvosi beavatkozások ellenére sem tették lehetővé az életben maradását, illetve gyógyulását"

- közölte a kórház. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a tűz körülményeit.

A rejtélyes ügy újabb fordulatot vett: levágott fejet találtak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160705-levagott-fejre-bukkantak-a-turistak-a-tengerparton.htmlDamillal átkötött rongyba csavarták a maradványokat, köveket is tettek bele, de így is partra vetette a víz. NewsThinkstockGyő­zi­ke is elhúzta a magyar fociválogatott nótájáthttp://www.life.hu/news/20160705-gyo-zi-ke-szivet-elrabolta-a-ma-gyar-fo-ci-va-lo-ga-tott-uj-feldolgozassal-rukkolt-elo.htmlIgazi csapatós nótával tért vissza Győzike a zenei életbe, ráadásul érződik a dalon, hogy a sztár minden létező tudását beleölte. News--Idegméreggel permetezett kukoricásba küldték a gyerekeket, kórházba kerültek http://www.life.hu/news/20160705-142-gyerek-kerult-korhazba-eros-idegmereggel-permetezett-kukoricasban-cimereztek.html142 gyerek került kórházba, miután egy erős idegméreggel permetezett kukoricásban címereztek. Mivel rengeteg gyerekről volt szó, összesen hét kórházba vitték őket. News--Elrabolta exfeleségét, majd magára gyújtotta a házát a kocséri férfihttp://www.life.hu/news/20160705-el-ra-bolta-exfe-le-se-get-majd-ma-gara-gyuj-totta-a-hazat-a-ko-c-seri-ferfi.htmlRejtélyes haláleset áldozata lett egy férfi, akinek holttestét a kigyulladt kocséri házában találták meg a tűzoltók. Nagyon valószínű, hogy nem baleset történt. A rendőrség újabb részleteket árult el az ügyről. News--Elpusztult a bébifóka - szatyorban vitték haza, erkélyen tartottákhttp://www.life.hu/news/20160705-washington-allamban-elaltattak-egy-fokabebit-mert-egy-no-hazavitte-a-tengerpartrol.htmlSegíteni akart az amerikai nő a borjúfókán, de minden igyekezete ellenére a legnagyobb bajt okozta. Szatyorba rakta, és hazavitte a bébifókát, mert az hitte, magára hagyták. NewsOrigoLebukott az aranyásó leányzó, de a jutalmát nem teszi zsebre - Videó!http://www.life.hu/news/20160705-kiderult-hogy-a-leanyzo-foglalkozasa-aranyaso-de-egy-eletre-megtanulta-a-lecket.htmlSokaknak ismerős a Micsoda nő című film, ugye? Nos, most a fordítottja esett meg: egy férfi leszólít egy idegen lányt, aki először rá se hederít, majd a srác közli, hogy van egy magánrepülője is. Vajon mi történik ezután? Nézzétek csak! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.