magyar válogatott foci EB 2016 top 10 siker foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A váratlanul feltámadott magyar foci újabb sikert könyvelhet el a franciaországi Európa-bajnokságon. Joggal lehetünk büszkék rájuk.

A Bernd Storck szövetségi kapitány vezette magyar futballválogatott a nyolcaddöntőben esett ki a tornáról, miután 4-0- ra kikapott a belgáktól, de ez a teljesítmény így is több mint bravúros.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Dzsudzsák Balázsék a csoportmeccsek alatt a portugálok elleni meccsel bezsebelték az egyik leggólgazdagabb és legizgalmasabb mérkőzés címét is, most pedig itt a következő siker. Már biztos ugyanis, hogy

a magyarok a top 10-ben végeznek a kontinensviadal góllövőlistáján.

Olaszországgal holtversenyben a hetedik helyen fogunk végezni, ugyanis az elődöntőket játszó franciák, Wales és Németország már amúgy is előttünk voltak, a portugálok pedig szerdán előztek be minket. Jelen állás szerint Franciaország 11 góllal vezeti a listát, és jó eséllyel meg is nyeri, hiszen a portugál-francia döntőn a portugál Ronaldóéknak négy találatot kellene szerezniük ahhoz, hogy az élre ugorjonak. Habár, ezen az Eb-n semmi sem lehetetlen, ahogy az már több meccsen is bebizonyosodott.

Ha van kedved, újranézhetsz néhány magyar gólt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.