gyilkosság halál kivégzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Iszlám Állam terrorszervezet öt férfit végzett ki Rakka főterén, közülük négyen népszerű focisták voltak.

Osama Abu Kuwait, Ihsan Al Shuwaikh, Nehad Al Hussen és Ahmed Ahawakh az al-Shaabab nevű csapatban focizott, azért végezték ki őket, mert állítólag kémkedtek kurd csoportoknak.

Rakka főterén több gyerek szeme láttára fejezték le őket - írja az Origo. Tavaly 13 tinédzsert végeztek ki a terroristák, amiért megnézték az Irak-Jordánia Ázsia-kupa-meccset.

Fiatal lány vesztette életét egy fesztiválon: A halál okát még vizsgáljákhttp://www.life.hu/news/20160709-meghalt-egy-fiatal-lany-a-martosi-fesztivalon-a-halal-okat-meg-vizsgaljak.htmlTragédia vetett véget a Martosi Szabadegyetemnek. Egy fiatal vendég halt meg ugyanis a felvidéki fesztiválon. News--Dráma! 15 éves lányt erőszakoltak meg Sződligetenhttp://www.life.hu/news/20160709-egy-15-eves-lanyt-eroszakoltak-meg-szodligeten.htmlA Nyugati pályaudvar parkolójában csábította be autójába a 15 éves kislányt egy 49 éves komáromi férfi. A támadó később lezárta a központi zárat így a lánynak esélye sem volt elmenekülni. NewsOrigoÚjabb megdöbbentő fejlemények a megerőszakolt kétéves kislány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160709-eltuntettek-az-osszes-dns-nyomot-a-megeroszakolt-keteves-kislanyrol.htmlLapinformációk szerint nem találtak DNS-mintát a szakértők, amikor megvizsgálták a megerőszakolt kétéves kislányt. News--Tragédia! 25 kilóra fogyott a fogvatartott kislányhttp://www.life.hu/news/20160708-25-kilora-fogyott-az-a-kislany-akit-szulei-a-spajzba-zartak.htmlK. Istvánt és élettársát B. Ildikót a 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésével bíróság elé állították. A szülők pere bár zárt ajtók mögött zajlik, mégis szörnyű információk szivárogtak ki. A kis Orsikát a spájzban tartották fogva, aki 25 kilósra fogyott. NewsThinkstockNapunk fénypontja: a walesi játékosok szexi tánca http://www.life.hu/news/20160708-a-szexi-walesi-focistak-olyan-tancot-lejtettek-hogy-leesik-az-allad.htmlAz Eb még nekünk nőknek is rengeteg érdekes dolgot tartogatott, de a walesi játékosok haka tánca mindent visz. Nézzétek csak. News--Top 10-es az Eb góllövőlistáján a magyar foci válogatotthttp://www.life.hu/news/20160708-top-10-es-az-eb-gollovolistajan-a-magyar-foci-valogatot-tlegjobb-tizben-a-magyar-foci-valogatott.htmlA váratlanul feltámadott magyar foci újabb sikert könyvelhet el a franciaországi Európa-bajnokságon. Joggal lehetünk büszkék rájuk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.