Balaton Sound troll szépségkirálynő Balaton Sound 2016 Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celebtársaihoz hasonlóan a szépségkirálynő is a Balaton Soundon csapatja, ahonnan egy szerelmével közös fotót is feltöltött Facebook-oldalára. Aztán megbánta...

Követői ugyanis szinte egy emberként kezdték cikizni kedvese öltözködési stílusát, amit Edina természetesen nem hagyott annyiban. A szépség egy meglehetősen indulatos hozzászólásban tette helyre a kommentelőket.

"Kedves mindenki akinek "valami" nem tetszik! Nagyon nem szép dolog, bántó megfogalmazásban véleményt formálni valakiről, vagy valamiről! Természetesen le lehet írnia mindenkinek a véleményét, de azt szebb szövegkörnyezetben is meg lehet tenni, bár hozzátenném, hogy ha valakinek nincsen stílusérzéke, azt nem kellene ennyire felvállalni!

Bár tudom, hogy a magyarok nincsenek hozzászokva a tervező által kreált darabokhoz,

de lassan azért jó lenne ha befogadná a szemünk, mert szerintem az jó dolog ha valaki ad a megjelenésére, és nem veszi fel mondjuk a szandált zoknival. Arról nem is beszélve, hogy egy fesztiválon vagyunk!!! Pusziiiii!" - írta ki a szépségkirálynő, ami persze csak további feszültséget generált.

Sminkelj úgy, mint a születésnapos Sofia Vergarahttp://www.life.hu/trend/20160707-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-sofia-vergara.htmlA színésznő Sofia Vergara sminkje kifinomultan tökéletes. Érzéki, titokzatos, ahogy Hollywoodban illik. De mi lehet a szépségének titka? Így készítsd el a díva sminkjét! Trend--Végre kiderült, ő is csak ember: A várnadós Blake Lively pattanásos és zsíros a hajahttp://www.life.hu/trend/20160709-a-varnados-blake-lively-szineszno-pattanasos-es-zsiros-a-haja.htmlAzt túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy Blake Lively a világ egyik legszebb és legszerencsésebb nője. Ryan Reynolds mellett ébred nap, mint nap, második gyermekét hordja a szíve alatt, és bármit tesz is, mindig jól néz ki. Kivéve, amikor nem...Trend--Horváth Éva arcával valami nagyon furcsa dolog történik: FOTÓ!http://www.life.hu/trend/20160709-horvath-eva-modell-arcaval-valami-nagyon-furcsa-dolog-tortenik.htmlA szépség szinte mindent megtesz a szépségért, Instagram-oldalának tanúsága szerint most is épp valamilyen szépészeti kezelésen vesz részt. TrendVégre! Megszületett Alanis Morissette kislánya: Íme az első fotó!http://www.life.hu/trend/20160709-megszuletett-az-enekesno-alanis-morissette-kislanya-foto.htmlMegszületett Alanis Morissette és Mario "Souleye" Treadway kislánya. A kislány a különleges Onyx Solace Morissette-Treadway nevet kapta. Trend--Bikiniben bolondozik a Barátok közt jócsaja, Nyári Diahttp://www.life.hu/trend/20160709-bikiniben-bolondozik-a-baratok-kozt-sztarja-nyari-dia.htmlIsmét megmutatta tökéletes idomait Nyári Dia, aki éppen a tengerparton nyaral. TrendOrigoUncsi, vagy sem? 2012 óta ezeket a fülbevalókat viseli Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160709-katalin-hercegne-mindig-feher-gyongyfulbevalot-visel.htmlImádjuk Katalin stílusát, a ruháit, cipőit, ékszereit. A róla készült fotók nézegetése közben azonban felfigyeltünk valamire. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.