Európa Bajnokság futball győzelem Pillangó-hatás lepke Cristiano Ronaldo átváltozás szimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eb döntő mérkőzésének egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a portugálok emblematikus játékosának zokogó arcára ráreppent egy pillangó. Most megtudhatod, mit akart ezzel üzenni a sors Ronaldónak.

Az Európa-bajnokság döntőjének helyszínét lepkehad rohamozta meg, és a szervezők a meccs előtt aggódtak is a nem várt betolakodók miatt. Végül nem okoztak galibát a szárnyas vendégek, sőt a portugálok ezentúl kabalájuknak tekinthetik a lepkéket, hiszen ők lettek 2016 bajnokai.

A meccs közben a csapat elvesztette egyik kulcsemberét, Christiano Ronaldót, akit sérülése miatt hordágyon vittek le a pályáról. A focistára, miközben összetörve ült a fűben, egy pillangó szállt rá, mintha nyugtatni próbálná. Megnéztük, mit jelent a pillangó szimbóluma, és milyen üzenetet kapott a meccs hevében Ronaldo.

Forrás: giphy.com

A pillangónak az életében lehetősége van az átváltozásra, ekkor kell elengednie a múltat. A lepke a metamorfózisát akkor tudja tökéletesen megélni, ha a régi énjétől megválik. Az átalakulás folyamatában nem szabad megijednie, át kell adnia magát ellenállás nélkül a változásnak.

Ronaldo egy meccs alatt átélte a poklot és mennyországot.

Ünnepelt focistából a porba hullott, és el kellett engednie a küzdelmet. Változnia kellett és elfogadnia, hogy a kispadon ülve csupán lélekben tarthat a csapattal. A focista arcára rászálló pillangó mintha azt sugallta volna Ronaldónak, hogy eljött az elfogadás ideje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.