Így lökte félre a szelfiző stewardesst Cristiano Ronaldo

Forrás: Instagram/cristianronaldo -
foci EB Cristiano Ronaldo Portugália
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érthető módon a focistával madarat lehetett fogatni vasárnap esti győzelmük után, Ronaldónak pedig szinte fájdalmat okozott másnak is odaadni a serleget. 

A sztárfocista természetesen szelfizett a győzelmük után a serleggel is, amivel nincs is semmi probléma.

Forrás: Instagram/cristianronaldo

Ám állítólag amikor hétfőn leszállt a gépük Lisszabonban, ő volt az első, aki a serleggel szállt ki a gépből, és a csapatkapitánynak kellett rászólnia, hogy mások is megfoghassák győzelmük jelképét. Sőt, a focista olyannyira várta már a landolást, hogy a gépet elhagyva még finoman félre is lökött egy éppen szelfiző légikísérőt.

Forrás: Instagram/Cristianoronaldo

Hát, a toporzékolás és a sírás után ezeken sem lepődünk meg, Ronaldo!

Ronaldo egy heti fizetését zsebelte be az Eb-győzelemért cserébehttp://www.life.hu/news/20160711-ronaldo-egy-heti-fizeteset-zsebelte-be-az-eb-gyozelemert-cserebe.htmlA portugál szövetség 300 ezer euróval jutalmazza meg minden egyes játékosnak a diadalt. Bár ez soknak hangzik, de valójában egyáltalán nem az. News--Lezuhant egy kisrepülőgép az M3-asnál: lángoló roncs az autópályán! http://www.life.hu/news/20160711-lezuhant-egy-kisrepulogep-az-m3-asnal-serultrol-nincs-informacio-langolo-roncs.htmlA kisrepülő az M3-as autópályán, a 63. kilométernél ért földet. Áldozatokról vagy sérültekről egyelőre nem érkezett információ. NewsOrigoLegszebb pillanat: portugál kisfiú vigasztalta meg a zokogó franciáthttp://www.life.hu/news/20160711-portugal-kisfiu-vigasztalta-meg-a-zokogo-francia-drukkert.htmlNagy meglepetést okozott a végső portugál győzelem, amivel hatalmas örömöt okoztak szurkolóiknak. Természetesen a francia drukkerek finoman szólva nagyon letörtek voltak, többeknél el is törött a mécses. NewsOrigoMegfejtettük a lepke jelentését Cristiano Ronaldo életébenhttp://www.life.hu/news/20160711-cristiano-ronaldo-a-portugalok-futballistajanak-arcara-egy-lepke-szallt-megfejtettuk-mit-jelenthet.htmlAz Eb döntő mérkőzésének egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a portugálok emblematikus játékosának zokogó arcára ráreppent egy pillangó. Most megtudhatod, mit akart ezzel üzenni a sors Ronaldónak. News--Isten meghallgatta Cristiano Ronaldo imáithttp://www.life.hu/news/20160711-egy-honapos-kenyszerpiheno-varhat-ronaldora.htmlSérülése miatt már az első félidő előtt le kellett cserélni Cristiano Ronaldo-t az Eb-döntőn. A focista könnyes szemekkel, hordágyon hagyta el a pályát... News--Így ünnepelték Ronaldóék a győzelmet: örömmámor a kupával! http://www.life.hu/news/20160711-portugalia-nyerte-a-foci-eb-t-igy-unnepeltek-a-gyozelmet-a-csapat-tagjai-video.htmlPortugáliának ez az első Eb-címe, korábban még soha nem sikerült megnyernie egyetlen kontinenstornát sem. A csapat ezt meg is ünnepelte, méghozzá egy hatalmas buli keretében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.