Így ünnepelték Ronaldóék a győzelmet: örömmámor a kupával!

foci EB győzelem videó Portugália Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Portugáliának ez az első Eb-címe, korábban még soha nem sikerült megnyernie egyetlen kontinenstornát sem. A csapat ezt meg is ünnepelte, méghozzá egy hatalmas buli keretében. 

Cristiano Ronaldo sérülése után kevesen hitték, hogy a csoportharmadikként továbbjutó portugálok legyőzik a házigazda franciákat. A bravúros összjátéknak köszönhetően azonban sikerült legyőzni a hazai pályán játszó csapatot, így a portugálok vihették haza a győzelmi trófeát. Érdekesség, hogy a portugál válogatott az egész EB-n egyetlen meccset, a Wales elleni találkozót tudta rendes játékidőben megnyerni.

Tragédia! Tésztagyártó gép tépte le a családapa karjáthttp://www.life.hu/news/20160711-tesztagyarto-gep-tepte-le-a-26-eves-miskolci-csaladapa-jobb-karjat.htmlTöbb mint három éve dolgozik a 26 éves férfi a helyi tésztaüzemben, állítása szerint körülbelül fél éve rendetlenkedett az a szerkezet, ami letépte a karját. NewsAFPÍme, a győzelmi busz, amin a franciák ünnepeltek volnahttp://www.life.hu/news/20160711-ezen-a-buszon-unnepelte-volna-az-eb-gyozelmet-a-francia-valogatott.htmlNem várt végkimenetele lett az Eb-nek, Ronaldo nélkül lett bajnok Portugália. Erre biztosan nem számítottak a franciák, annyira biztosra vették győzelmüket, hogy már az ünnepi busz is készen volt! NewsOrigoElképesztő siker! Magyar film kapta a fődíjat Karlovy Varybanhttp://www.life.hu/news/20160709-hajdu-szabolcs-ernellaek-farkaseknal-cimu-filmje-nyerte-a-karlovy-vary-i-filmfesztival-fodijat.htmlIsmét a magyarokat ünneplik Karlovy Varyban. Három évvel A nagy füzet Kristály Glóbusza után, idén is magyar film, Hajdu Szabolcs Ernelláék Farkaséknál című alkotása nyerte el Közép-Európa egyetlen A listás filmfesztiváljának legrangosabb elismerését, illetve Hajdu megkapta a legjobb színész díját is. NewsOrigoKulcsár Edina kiosztotta a szerelmét cikiző trollokathttp://www.life.hu/news/20160709-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kiosztotta-a-szerelmet-cikizo-trollokat.htmlCelebtársaihoz hasonlóan a szépségkirálynő is a Balaton Soundon csapatja, ahonnan egy szerelmével közös fotót is feltöltött Facebook-oldalára. Aztán megbánta... NewsOrigoGyurta Dani sapkájában úszta át a Balatont egy komlói kisfiúhttp://www.life.hu/news/20160708-gyurta-dani-sapkajaban-uszta-at-a-balatont-a-kisfiu-aki-sikeresen-teljesitette-a-tavot.htmlÚgy tűnik, Gyurta Dániel úszó ereje nem csak jól megmunkált karjában, hanem úszósapkájában is van. Facebook oldalán meghirdetett nyereményjátékát, amiben az imént említett ruhadarab volt a tét, egy kisfiú nyerte, aki ebben sikeresen teljesítette a Balaton átúszást. NewsOrigoA köztévé időjárás-jelentésétől még a nagyinak is leesett az álla - Elrappelték az előrejelzést!http://www.life.hu/news/20160707-a-koztevenel-elrappeltek-az-idojaras-jelentest.htmlNem hiszünk a szemünknek! Rap és időjárás egy mondatban? Igen, az MTVA-nál megtörtént! Nézzétek csak? NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.