Az év lúzerei – saját magukat leplezték le az orosz titkosügynökök

leleplezés lúzer orosz titkosügynök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Bond fogja a fejét orosz kollégái lúzerkedését látva. Ötven újonc ünnepelte meg titkosügynöki felavatását egy csoportképpel, melyen mindannyian felismerhetők.

Talán még szerencse is az orosz titkosszolgálat, az FSZB számára, hogy ilyen hamar kiderült az újonc titkosügynökök alkalmatlansága.

A frissen végzett kémek ugyanis amatőr módon egy terepjárós felvonulással ünnepelték meg, hogy hivatalosan is a titkosszolgálathoz szegődtek, a képeket pedig fel is töltötték az internetre.

Mindez csak azért kellemetlen számukra, mert nekik mindannyiuknak tökéletes fedésben kellene lenniük, hogy más országok államtitkait szerezzék meg.

Azt nem tudni, milyen büntetésben részesültek,

de csodálkoznánk, ha megtartanák őket az orosz titkosszolgálat kötelékében.

Elhunyt Apáti Miklós, a TV2 sztárjának édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20160711-elhunyt-apati-miklos-a-tv2-sztarjanak-edesapja-1.htmlVasárnap hajnalban elhunyt a Magyar Hírlap nyugalmazott munkatársa, korábbi rovatvezetője, Apáti Miklós. A József Attila-díjas író, költő, újságíró 72 éves volt. TV + SztárokOrigoDopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak TV + SztárokOrigoRobbie Williams megmutatta alsógatyáját a nagyérdeműnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-az-egykori-botranyhos-furcsa-divatot-kovet-robbie-williams-furcsa-ruhai.htmlRobbie Williamsnek nem kell a szomszédba mennie egyediségért és őrültségért sem, különösen, ha divatról van szó. Az énekes nap mint nap megmutatja gardróbja valamelyik megdöbbentő darabját. TV + SztárokOrigoKirály Viktor új szenvedélyének hódol -edzeni kedett a sármos énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20160708-kiraly-viktor-uj-szenvedelyenek-hodol-edzeni-kezdett-es-jol-kigyurta.htmlKirály Viktor a tengerpart helyett az edzőteremben izzad. Hogy az itthoni és amerikai koncertjein is a legjobb formáját tudja nyújtani, nyáron sem hagyja ki a mozgást. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoVilágsztárok mellé montírozza magát Lorenz Valentino – imádja az internethttp://www.life.hu/sztarok/20160707-vilagsztarok-melle-montirozza-magat-lorenz-valentino-imadja-az-internet.htmlMeghódította a világot a dínó-ember. Lorenz Valentino egy modern szuperhős, akinek az a hobbija, hogy világsztárok ismert fotóira montírozza oda magát. TV + SztárokOrigoKirály Linda összekötötte a kellemest a hasznossal- Amerikában nyaral és dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kiraly-linda-amerikaban-osszekoti-a-kellemest-a-hasznossal-nyaral-es-dolgozik.htmlKirály Linda összekötötte a kellemeset a hasznossal. Miközben új zenéjén dolgozik, egy kicsit nyaral is az Egyesült Államokban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.