Megszületett az ítélet: Pártos Csillának el kell hagynia Pécsi Ildikó házát

színésznő Pécsi Ildikó költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig húzódott a házaspár kálváriája, de végre elválhatott egymástól Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla. A bíróság ítéletet hozott a lakáskiürítésről szóló perben is, ahol kiderült, hogy Csillának el kell-e hagynia a Pécsi Ildikó nevén lévő házat.

Végre pontot tett a bíróság tavaly nyáron kezdődött per végére. Pécsi Ildikó volt menyének, Pártos Csillának 15 napon belül ki kell költöznie abból a budai családi házból, amelyben volt férjével éltek együtt.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A színésznő régebben azért indított eljárást, mert szerinte Csilla jogtalanul lakik a házban. A bíróság első fokon Pécsi Ildikónak adott igazat, tehát Pártos Csillának gyermekével együtt el kell hagynia a lakást. Állítólag azért is kezdődött el a ház körüli vita, mert Csilla csak részben fizette a különböző szolgáltatások utáni összegeket, így Ildikó a lakás eladása mellett döntött, bár korábban felajánlotta, hogy menye és unokája addig lehetnek az épületben, míg a fiú le nem érettségizik. Pécsi Ildikó unokájával már rég nem tartja a kapcsolatot, fia válópere miatt romlott meg a viszonyuk. A színésznő korábban úgy nyilatkozott, elfogadta, hogy ha valakinek nincs szüksége rá, akkor azt el kell engednie.

Hoppá! Kylie Jenner a Balatonnál járthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-a-vilagsztar-kylie-jenner-a-balatonon-udul.htmlEl sem hisszük, hogy egy mondatban szerepel Kylie Jenner és a Balaton, pedig pontosan ez történt. A világsztár párját, Tygát kísérte el a Balaton Soundra. TV + Sztárok--A dögös Kulcsár Edina bikiniben, a telefonjával együtt kapcsolódott ki a Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-kulcsar-edina-telefonja-is-kikapcsolodott-a-balatonon.htmlA világszép barna lány a Balatonon pihente ki a hét fáradalmait. Ám az igazán meglepő, hogy Edina egyáltalán nem adott hírt magáról, a rajongói pedig azonnal hiányolni kezdték. A szépég hétfőn mindenkit megnyugtatott, és azt is elárulta, hogy mi történt. TV + Sztárok--Cooky nagyon kiakadt az Eb-döntő láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-cooky-az-eb-donto-lattan-fontolora-vette-hogy-a-dunaba-ugrik.htmlCooky sohasem titkolta, hogy a magyarok mellett a franciáknak drukkol az Eb-n, ezért is figyelte izgatottan a vasárnapi döntőt. A foci élvezetét azonban felváltotta a szomorúság, hiszen a portugálok nyertek. TV + SztárokOrigoIgazi paraszt lett Berki Krisztiánból: A tanyán is szuperül megállja a helyét!http://www.life.hu/sztarok/20160708-berki-krisztian-egy-tanyan-is-megtalalja-a-helyet.htmlSzokatlan Instagram-fotóval lepte meg rajongóit Berki Krisztián. A műsorvezető egy fejszével és egy farakással pózol legújabb fotóján, sőt, ő maga sem riadt vissza a favágástól. TV + SztárokOrigoElőször jelent meg a nyilvánosság előtt új kedvesével Kokóhttp://www.life.hu/sztarok/20160707-eloszor-jelent-meg-a-nyilvanossag-elott-uj-kedvesevel-koko.htmlHuszonkét év után, egy másik nő mellett ismét megtalálta a boldogságot Kokó, ráadásul végre egy képet is láthatunk a volt boxoló kedveséről. TV + Sztárok--Fásy Zsülike dekoltázsa lenyűgözte a Mokka műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160707-demcsak-zsuzsa-bokja-mindent-elmond-fasy-zsuliett-szepsegerol.htmlA TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa már régóta ismeri Fásy Ádám lányát, ez is hozzájárult ahhoz, hogy kerek-perec kimondta, hogy teljesen lenyűgözte a lány szépsége. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.