ügyintézés2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Használtautó-piacon jártunk, hogy kiderítsük, mik a leggyakoribb hibák, amit vásárláskor elkövethetünk, illetve mikre kell odafigyelni, ha hasonló helyen szeretnénk kocsit venni. Azt is megtudtuk, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a számunkra megfelelő járművet.

Gépjárművásárlás előtt te is ellenőrizheted az autó adatait a Gépjárműadat-lekérdező segítségével.

Támogatott tartalom

Korda György: "Ennyi év után még mindig gyomoridegességem van"http://www.life.hu/kult/20160716-korda-gyorgy-es-balazs-klari-felleptek-az-efott-on-video.htmlIdén is több ezren vesznek részt Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválján, az EFOTT-on. Ha nem is lehetsz részese a bulinak, tarts velünk, odarepítünk!KultOrigoSzexi fotók! Így néznek ki most a Baby Sisters szexi lányai http://www.life.hu/kult/20160715-baby-sisters-igy-neznek-ki-most-a-lanycsapat-tagjai-dogos-fotok-a-multbol.htmlA kilencvenes évek első magyar lánycsapata hatalmas sikereket ért el, így a mai napig örömmel emlékezünk a csajokra. És mi történt az elmúlt években a három sztárral? Most kiderül! Kult--Utánam, Srácok! 40 év után találkoznak a kultikus sorozat szereplőihttp://www.life.hu/kult/20160718-utanam-sracok-szereploi-40-ev-utan-talalkozhatnak-szergej-jelisztratov-losonczi-gabor.htmlNagy dobásra készül Szergej Jelisztratov. Eldöntötte, hogy 40 év után összetoborozza az egykori gyerekszínészeket, többek között az Utánam, Srácok! szereplőit is. Kult--Emlékezzünk! Íme, az 5 legszebb idézet Esterházy Pétertől http://www.life.hu/kult/20160715-esterhazy-peter-idezet-igy-emlekezunk-az-irora-magyar-irodalom-kiemelkedo-alakja-66-eves-volt.htmlA magyar irodalom kiemelkedő alakja 66 éves volt. A tragikus hírt a család és a Magvető Kiadó közölte, mely nemcsak a rajongókat, de az egész művészvilágot megrázta. Rá emlékezünk, az ő szavaival: összegyűjtöttük az 5 kedvenc idézetünket tőle. Íme, a legszebb gondolatok: Kult--Szulák Andrea: " A türelmetlenségem időnként nagyon tudott kínozni" http://www.life.hu/kult/20160713-szulak-andrea-oszinten-a-maganeleterol-igy-eli-a-mindennapjait-a-sztar-interju.htmlAz ország egyik legnépszerűbb színésznője, aki még gyermekként lopta meg be magát a közönség szívébe. A kétezres évek elején több országos televízióban is saját műsort kapott, majd 2007. április 26-án életet adott lányának, Rozinának. A Szegedi Szabadtéri Játékok évad szenzációja a Budapesti Operettszínházzal együttműködésben születő szuperprodukció, a Comden-Green-Freed-Brown szerzőnégyes által jegyzett Ének az esőben lesz, melyben a művésznő is szerepel majd. Kult--Szinetár Dóra: "40 éves koromra eljutottam odáig, hogy senkitől se félek"http://www.life.hu/kult/20160712-szinetar-dora-az-enek-az-esoben-cimu-darab-lina-lamondjakent-lep-a-szabadteri-szinpadara.htmlSzinetár Dóra bársonyos hangja lágyan és simogatóan csúszik végig a hallójáratomon. Nehéz elhinni, hogy pár hét múlva, először augusztus 12-én egy rikácsoló és idegesítő nőként lép majd a Szegedi Szabadtéri Színház színpadára. Pedig így van, a színésznő a kultikus Ének az esőben című musicalben a saját elmondása szerint nem gonosz, inkább kissé butácska Lina Lamont bőrébe bújik. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.