Kínos párkapcsolati szituációk- mit tegyünk, ha párunk váratlanul beköltözik?

ügyintézés2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit tegyünk, ha életünk állítólagos párja egyszercsak úgy dönt, hogy nem bírja tovább nélkülünk és váratlanul betoppanva közli, hogy hozzánk költözik? A szituáció kínos, de ha mi is titkon erre vágytunk, a hivatalos része nem bonyolult. Kisfilmünkből kiderül, mennyire egyszerűen áthidalható ez a probléma.    

Az állandó lakcímbejelentéshez szükséges befogadó nyilatkozatod már Te is intézheted online a Webes ügysegéd használatával.

Támogatott tartalom

Biciklis szatír riogatta Debrecen lakóithttp://www.life.hu/news/20160718-debrecenben-szatir-riogatta-a-lakokat-biciklivel-keresztezodesben.htmlElőször a város egy kereszteződésében maszturbált a szatír, majd biciklire pattanva újabb helyszínt keresett a mutogatásra. NewsThinkstockAz álomutazás rémálommá vált: nemi erőszak miatt perel a 45 éves doktornőhttp://www.life.hu/news/20160718-az-alomutazas-remalomma-valt-mert-eroszak-miatt-perel-a-45-eves-doktorno.htmlTörténetünk főszereplője, egy 45 éves doktornő beperelt egy utazási irodát. A cég a profilja szerint csak nőknek szervez utakat, ezzel együtt pedig kezeskednek biztonságukról is Azonban a nő azt állítja, hogy a nyaraláson megerőszakolták. NewsThinkstockIvott és drogozott is a nizzai merénylőhttp://www.life.hu/news/20160718-a-nizzai-merenylo-mohamed-lahouaiej-bouhlel-ivott-drogozott-es-serteshust-is-evett.html84 ember halálát okozta a nizzai merénylő, amikor egy kamionnal a tömegbe hajtott a francia nemzeti ünnepen. Többen még most is válságos állapotban fekszenek a kórházban, így bármelyik pillanatban növekedhet az áldozatok száma. Kiderült, hogy a merénylő nem vetette meg az alkoholt és a kábítószereket sem. News--A család becsülete miatt végzett fivére a pakisztáni Kim Kardashiannalhttp://www.life.hu/news/20160718-becsuletgyilkossag-a-csalad-becsulete-miatt-fojtotta-meg-fivere-waseem-azeem-a-pakisztani-modellt.htmlSaját testvére fojtotta halálra a Pakisztánban népszerű 26 éves közösségimédia-sztárt, Qandeel Balochot. Minden bizonnyal becsületgyilkosság áldozata lett a fiatal lány, ami nem egyedi eset az országban. NewsOrigo"Az emberek fejvesztve menekültek" - Olvasónk beszámolója Nizzábólhttp://www.life.hu/news/20160716-nizzai-merenylet-terrortamadas-olvasoi-beszamolo-a-helyszinrol.htmlAz egész világot megrázta, ami július 15-én Nizzában történt. Egy terrorista az ünneplő tömegbe gázolt kamionjával a tengerparti sétányon, megölve ezzel 84 embert, köztük 10 gyereket. Rengetegen vannak még kórházban, sok sebesült állapota válságos. Az utcákról eltakarították a romokat, az emberek szívében és fejében azonban még mindig káosz uralkodik. Egy olvasónk helyszíni beszámolója követketik. News--Holttestet találtak a vasútvonalon: késnek a vonatok!http://www.life.hu/news/20160718-holttestet-talaltak-a-vasutvonalon-szerencs-mezozombor-szakaszon-kesnek-a-vonatok.htmlHétfőn reggel holttestet találtak a Szerencs-Mezőzombor szakaszon. Hatósági helyszínelés miatt késnek a vonatok a Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza vonalon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.