Vidéki diákok Budapesten - Összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló problémákat

ügyintézés2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesten élni vidéki diákként nem csupa móka és kacagás, hanem bizony árnyoldalai is vannak az önálló életnek. Diákoktól kérdeztük, mely dolgokat volt a legnehezebb megtanulniuk, illetve megszokniuk a különköltözés során, a kollégista életben.

Hivatalos ügyintézéssel kapcsolatos meghatalmazásaidat már online is kezelheted a Rendelkezési Nyilvántartásban.

Támogatott tartalom

38 millió forint egy Schumachernek-relikviáért? Igen!http://www.life.hu/news/20160718-sosem-talalja-ki-mennyit-kernek-schumacher-osregi-autojaert.htmlHihetetlen árat kell fizetnie annak, aki Schumacher 1998-as Mercedes E 55 AMG kombijában szeretne autókázni. NewsHasználtautó vásárlási kisokos- Ezekre figyelj odahttp://www.life.hu/news/20160718-kideritettuk-mik-a-leggyakoribb-hibak-illetve-mikre-kell-odafigyelni-autovasarlas-eseten-video.htmlHasználtautó piacon jártunk, annak érdekében, hogy kiderítsük, mik a leggyakoribb hibák illetve mikre kell odafigyelni, ha hasonló helyen szeretnénk kocsit vásárolni. Megtudtuk, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a számunkra megfelelő járművet. NewsBiciklis szatír riogatta Debrecen lakóithttp://www.life.hu/news/20160718-debrecenben-szatir-riogatta-a-lakokat-biciklivel-keresztezodesben.htmlElőször a város egy kereszteződésében maszturbált a szatír, majd biciklire pattanva újabb helyszínt keresett a mutogatásra. NewsThinkstockHasználtautó vásárlási kisokos- Ezekre figyelj odahttp://www.life.hu/news/20160718-kideritettuk-mik-a-leggyakoribb-hibak-illetve-mikre-kell-odafigyelni-autovasarlas-eseten-video.htmlHasználtautó piacon jártunk, annak érdekében, hogy kiderítsük, mik a leggyakoribb hibák illetve mikre kell odafigyelni, ha hasonló helyen szeretnénk kocsit vásárolni. Megtudtuk, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a számunkra megfelelő járművet. NewsIvott és drogozott is a nizzai merénylőhttp://www.life.hu/news/20160718-a-nizzai-merenylo-mohamed-lahouaiej-bouhlel-ivott-drogozott-es-serteshust-is-evett.html84 ember halálát okozta a nizzai merénylő, amikor egy kamionnal a tömegbe hajtott a francia nemzeti ünnepen. Többen még most is válságos állapotban fekszenek a kórházban, így bármelyik pillanatban növekedhet az áldozatok száma. Kiderült, hogy a merénylő nem vetette meg az alkoholt és a kábítószereket sem. News--Szívszorító sorok: így mondott köszönetet a Máltán vízbe fúlt fiú anyjahttp://www.life.hu/news/20160718-maltan-vizbe-fult-magyar-17-eves-fiu-bence-anyukaja-szivszorito-sorokkal-mondott-koszonetet.htmlA családi nyaralásnak hatalmas tragédia lett a vége. Máltán egy 17 éves magyar fiú valószínűleg a tengerbe veszett, miután nem tért vissza a partra az úszásból. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.