Kalózok baseball mérkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi érzelmi hullámhegyeken és hullámvölgyeken ment keresztül a fiatal baseball-szurkoló, aki együtt élt a meccs minden egyes percével.

Nem szégyelli kinyilvánítani érzelmeit a fiatal szurkoló, sőt! A baseball meccsen a kisfiúnál érzelmesebb drukkert nem is lehetett látni, viselkedése minden pillanatban leképezte, hogy éppen hol tart a meccs. Sokat idegeskedett a kissrác, de a videó tanulsága szerint voltak nyugodt részei is a mérkőzésnek. A fiúcska a Kalózoknak drukkolt, így a meccs legvégén ő távozhatott a legboldogabban a lelátóról.

A Pszichológus Pasi: mi áll a szurkolás hátterében?

Elakadt villamos a körúton, tomboló tömeg és spontán örömködés – sok-sok év után végre újra szurkolhatunk és ünnepelhetjük a magyar csapatot az Európa-bajnokságon. Tombol a fociláz, emellett pedig még azok sem tudnak szó nélkül elsétálni, akiket nem különösebben érint meg az együtt drukkolás szele. Foci iránti szeretet és szurkolás – újabb érdekes pszichológia jelenség hátterét járja körül a Pszichológus Pasi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.