Hihetetlen, de Selena Gomez egyetlen posztjával százmilliókat kaszálhat

Forrás: Instagram/Selena Gomez -
Selena Gomez énekesnő bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez bebizonyította, hogy elég, ha megmozdítja a kisujját, máris 154 millió forint áll a házhoz. Nem csoda, hiszen 90 millió ember követi az Instagramon, több mint 60 millióan a Facebookon, és közel 40 millióan a Twitteren.

A popsztár a népszerűségének köszönhetően elképesztően értékes, ezt pedig egy marketinggel foglalkozó kutatócég is alátámasztotta, ugyanis kiszámolták, hogy

mennyit is kellene kérnie az énekesnőnek egyetlen posztért.

Forrás: Instagram/Selena Gomez

A cég olyan adatok alapján kalkulált, miszerint az énekesnő mennyi embert, milyen gyorsan ér el, valamint, hogy ugyanezt az embertömeget más módszerrel mennyibe kerülne elérni. Az eredmény megdöbbentő: 550 000 dollárt,

azaz 154 millió forintot ér egyetlen posztja.

Ez persze nem azt jelenti, hogy például a világ legnépszerűbb képe, egy üdítőital reklámja után is ennyit zsebelt be, de a cég szerint az összeg nagyon hasonló lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.