Somló Tamást 100 éves anyja kísérte utolsó útjára

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Somló Tamás halál búcsú temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somló Tamás kedden adta fel a küzdelmet a súlyos betegséggel, halála az egész országot megrázta. Temetését csütörtökön tartották.

Keddre virradóra hunyt el Somló Tamás, 68 éves volt a zenészlegenda. Búcsúztatóját szerdán tartották a Tabánban, temetésére csütörtökön került sor. A szertartást Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben tartotta Kardos Péter főrabbi. A zenész kollégái, barátai közül a legtöbben ott voltak, hogy elkísérjék utolsó útjára Somló Tamást.

A gyászoló család Somló Tamás temetésén Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Természetesen a családtagok, gyerekek és rokonok is ott voltak a temetésen, ahogy Somló Tamás nevelőanyja is. A 100 éves Margit néni is elbúcsúzott szeretett fiától, a barátok nevében pedig Léderer Pál újságíró beszélt a ravatalnál. "Elment egy nagy ember, egy igazi mensch, jól írta Presser Gabi: Tomi nélkül vacakabb lett a világ" - mondta többek között az újságíró.

Vízparti programot tervezel? Ilyen időre számíthatsz a hétvégén http://www.life.hu/news/20160721-eso-es-napsutes-is-lesz-a-hetvegen-ha-nyaralni-keszulsz-ilyen-idore-szamithatsz.htmlNapsütésre, 30 Celsius-fok körüli melegre, de esőre is készülni kell a hétvégén. Emellett többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. News--Hihetetlen, de Selena Gomez egyetlen posztjával százmilliókat kaszálhathttp://www.life.hu/news/20160721-hihetetlen-de-selena-gomez-egyetlen-posztjaval-154-millio-forintot-kaszalt.htmlSelena Gomez bebizonyította, hogy elég, ha megmozdítja a kisujját, máris 154 millió forint áll a házhoz. Nem csoda, hiszen 90 millió ember követi az Instagramon, több mint 60 millióan a Facebookon, és közel 40 millióan a Twitteren. NewsOrigoSohasem láttál még ekkora pókot! A nyolclábú egy kisebb busz is lehetnehttp://www.life.hu/news/20160721-sohasem-lattal-meg-ekkora-pokot-az-allat-egy-kisebb-haziko-is-lehetne.htmlGigantikus pók, vagy rák is lehetne az az állat, amit ufóvadászok szúrtak ki egy távoli mexikói szigeten. NewsThinkstockA terapeuta csak segíteni akart autista páciensén - A rendőrök lelőtték!http://www.life.hu/news/20160721-a-terapeuta-csak-segiteni-akart-autista-paciensen-de-a-rendorok-lelottek.htmlEgy amerikai viselkedésterapeuta csupán csak az egyik autista páciensén próbált segíteni, ekkor a rendőrök a távolból felszólították, hogy mindketten feküdjenek a földre. A pszichológus hiába tette fel mindkét kezét, a rendőrök meglőtték. News--Konyhakéssel gyilkolta meg élettársa a magyar nőt Spanyolországbanhttp://www.life.hu/news/20160721-spanyolorszagban-konyhakessel-gyilkolta-meg-elettarsa-a-magyar-no-ket-kozos-gyermekuket-is.htmlKonyhakéssel gyilkolt meg egy magyar nőt spanyol élettársa a kelet-spanyolországban Benicássim településen szerdán, és megsebesítette közös gyerekeiket is - közölték a spanyol hatóságok. News--Balaton Sound: Bényi Ildikó kiáll a lánya mellett, és harcba száll a dílerekkelhttp://www.life.hu/news/20160721-benyi-ildiko-kiall-a-lanya-mellett-es-harcba-szall-a-dilerekkel.htmlÉlete legrosszabb napjain van túl az MTVA műsorvezetője, Bényi Ildikó, aki folyamatosan a lábadozó lánya mellett van. Fanni az egyike volt azoknak, akiket a Balaton Soundon bedrogoztak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.