Cserháti Zsuzsa énekesnő évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma 13 éve hunyt el Cserháti Zsuzsa. Halálát még mindig rejtélyek és találgatások övezik. A legvalószínűbb, hogy gyomorvérzést kapott, de olyan híreket is lehetett – és lehet a mai napig – hallani, hogy öngyilkos lett, ám ez nem valószínű. 

Az énekesnő halálának körülményeiről leginkább fia, Szirtes Krisztián visszaemlékezéseiből tudunk. Az énekesnő mindössze 55 éves volt, amikor 2003. július 23-án otthonában váratlanul elhunyt. Fia talált rá, ám édesanyja akkor már legalább – ahogy a mentősök megállapították – két órája halott volt. Az orvosok szerint halálával összefüggésben állhatott cukorproblémája, valamint hogy pajzsmirigye szinte alig működött, ez szív- és vérnyomásproblémákat okozott.

Cserháti Zsuzsa hatalmas tehetség volt, sokak szerint a legszebb hangú magyar énekesnő. A népszerűségen át a mellőzöttségig mindent meg kellett élnie, megjárta a poklok poklát. Fiatalkori felvételekkel emlékezünk rá.

Íme egy egyszerű, de nagyszerű kütyü, ami megment a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/news/20160722-ez-az-ekszer-megment-a-nemi-eroszaktol.htmlEgy hiánypótló találmányba, - bár egyelőre még prototípusába - botlottunk bele: a segélyhívó okosgyűrűbe. A nők számára tervezett ékszer egy gombnyomásnak köszönhetően megment, ha veszélyes helyzetbe kerülsz. NewsOrigoFelháborító! Ittas rendőr rúgott vesén egy 11 éves kislányt http://www.life.hu/news/20160722-11-eves-kislanyt-rugott-meg-egy-ittas-rendor.htmlAz incidens még a vasárnapra virradó éjszakán tötént. Az ügyben feljelentéskiegészítést rendelt el a rendőrség. NewsThinkstockVízparti programot tervezel? Ilyen időre számíthatsz a hétvégén http://www.life.hu/news/20160721-eso-es-napsutes-is-lesz-a-hetvegen-ha-nyaralni-keszulsz-ilyen-idore-szamithatsz.htmlNapsütésre, 30 Celsius-fok körüli melegre, de esőre is készülni kell a hétvégén. Emellett többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. News--Hihetetlen, de Selena Gomez egyetlen posztjával százmilliókat kaszálhathttp://www.life.hu/news/20160721-hihetetlen-de-selena-gomez-egyetlen-posztjaval-154-millio-forintot-kaszalt.htmlSelena Gomez bebizonyította, hogy elég, ha megmozdítja a kisujját, máris 154 millió forint áll a házhoz. Nem csoda, hiszen 90 millió ember követi az Instagramon, több mint 60 millióan a Facebookon, és közel 40 millióan a Twitteren. NewsOrigoSomló Tamást 100 éves anyja kísérte utolsó útjárahttp://www.life.hu/news/20160722-somlo-tamast-elbucsuztattak-rokonai-baratai-csutortokon-100-eves-neveloanyja-margit-neni-is.htmlSomló Tamás kedden adta fel a küzdelmet a súlyos betegséggel, halála az egész országot megrázta. Temetését csütörtökön tartották. News--Eltemették Somló Tamást - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20160721-somlo-tamas-temetesen-brody-janos-emlekezik-video.htmlTöbb száz tisztelője, barátja, pályatársa kísérte utolsó útjára Somló Tamást csütörtökön Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben. A zenész 68 éves korában, hosszú betegség után július 19-én keddre virradóra hunyt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.