"Volt olyan magyar, aki a bevásárlóközpontból menekült, más egy raktárban bújt el"

Forrás: AFP/Stringer -
lövöldözés merénylet München
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A müncheni magyarok által létrehozott Facebook-csoport bejegyzéseiből kiderül, hogy jónéhány hazánk fia tartózkodott a merénylet közelében pénteken este.

"Dolgoztam, amikor a merénylet történt, de a hírek nagyon gyorsan eljutottak mindenkihez, mi is azonnal bezártuk a vendéglőt. Rengeteg mentőautó rohant el az utcán és persze nagyon sok rendőrt is láttunk. A közösségi oldalakon terjedő bejegyzésekből tudom, hogy volt olyan magyar, aki a bevásárlóközpontból menekült, akadt olyan, aki egy raktárhelyiségben bújt el. Szörnyű, ami történt, de érdekes módon szombat reggelre már úgy néz ki a város, mintha semmi sem történt volna. Mi is kinyitottunk, sok embert lehet látni az utcákon, újra elindult a tömegközlekedés" - mesélte a Borsnak a vendéglátósként dolgozó Schön Gábor, akinek a munkahelye 15 percnyire esik a lövöldözés színhelyétől.

Forrás: AFP/Stringer

Egyiptomi gép: még a levegőben darabokra esett http://www.life.hu/news/20160723-kigyulladt-majd-meg-a-levegoben-darabokra-esett-szet-az-egyiptomi-utasszallito.htmlA lezuhanása előtti pillanatokban tűz ütött ki a pilótafülkében, vagy annak közvetlen közelében, ezt követően pedig még a levegőben darabokra esett szét az Egyptair egyiptomi légitársaság 66 emberrel a fedélzetén májusban a Földközi-tengerbe zuhant utasszállítója - mondták a katasztrófa okainak kivizsgálásával foglalkozó egyiptomi bizottság tagjai a The New York Times című amerikai napilapnak.News--Két hét alatt gyűjtötte össze az ÖSSZES pokémont egy New York-i játékoshttp://www.life.hu/news/20160723-ket-het-alatt-gyujtotte-ossze-az-osszes-pokemont-egy-new-york-i-jatekos-gyujtemenye-az-etalon.htmlCsupán két hétbe telt egy New York-i játékosnak, mire összeszedte az összes pokémont a Pokémon Go játékban. Igaz, nem sokat pihent közben. NewsOrigoHalottat találtak egy gyorsétteremben - Már 3 napja ott lehetetthttp://www.life.hu/news/20160723-csaknem-harom-nappal-halala-utan-fedeztek-fel-egy-ferfi-holttestet-egy-ausztral-gyorsetterem.htmlCsaknem három nappal halála után fedezték fel egy férfi holttestét egy ausztrál gyorsétterem mosdójában; a rendőrség vizsgálja, hogyan fordulhatott elő az eset - jelentette szombaton a helyi média. News--"Idő van" - Már 13 éve nincs köztünk Cserháti Zsuzsahttp://www.life.hu/news/20160723-cserhati-zsuzsa-enekesno-halalanak-evforduloja-visszaemlekezes.htmlMa 13 éve hunyt el Cserháti Zsuzsa. Halálát még mindig rejtélyek és találgatások övezik. A legvalószínűbb, hogy gyomorvérzést kapott, de olyan híreket is lehetett - és lehet a mai napig hallani - hogy öngyilkos lett, ám ez nem valószínű. News--Íme egy egyszerű, de nagyszerű kütyü, ami megment a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/news/20160722-ez-az-ekszer-megment-a-nemi-eroszaktol.htmlEgy hiánypótló találmányba, - bár egyelőre még prototípusába - botlottunk bele: a segélyhívó okosgyűrűbe. A nők számára tervezett ékszer egy gombnyomásnak köszönhetően megment, ha veszélyes helyzetbe kerülsz. NewsOrigoVízparti programot tervezel? Ilyen időre számíthatsz a hétvégén http://www.life.hu/news/20160721-eso-es-napsutes-is-lesz-a-hetvegen-ha-nyaralni-keszulsz-ilyen-idore-szamithatsz.htmlNapsütésre, 30 Celsius-fok körüli melegre, de esőre is készülni kell a hétvégén. Emellett többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.