Szabados Ágnes házasság híradós gyerekvállalás Híradó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabados Ágnes ismét boldog. Pár hónapja szakított párjával, azonban nem bírták sokáig egymás nélkül Ákossal, nemrég kibékültek - írja a Blikk.

„Nem szoktam a magánéletemről beszélni, Ákossal korábban sem álltunk a nagyközönség elé, aztán a szakítás miatt ez egy darabig amúgy sem lett volna aktuális. Azt sem vertem nagy dobra, hogy néhány hónapja ismét együtt vagyunk" - mondta a híradós.

Szabados Ágnes (@szabadosagi) által közzétett fénykép,

Ágnes és párja együtt tervezik a jövőt, már az esküvő és a családalapítás is szóba került. A 28 éves RTL-es 30 éves korára szeretne édesanya lenni. Örülne, ha születne egy kislányuk és egy kisfiuk is.

Megtette "utolsó körét" az Uberhttp://www.life.hu/news/20160723-az-uber-kozossegi-szemelyszallito-az-utolso-kor-elnevezesu-demonstracioja-budapesten.htmlMagyar áldozata is van a péntek esti müncheni lövöldözésnekhttp://www.life.hu/news/20160723-magyar-aldozata-is-van-a-pentek-esti-muncheni-lovoldozesnek-kozolte-a-bajor-rendorseg.htmlMagassarkú cipő formájú templomot építettek Tajvanonhttp://www.life.hu/news/20160723-magassarku-cipo-formaju-templomot-epitettek-tajvanon-azoknak-a-noknek-akiknek-a-feketelab-betegseg.html"Volt olyan magyar, aki a bevásárlóközpontból menekült, más egy raktárban bújt el"http://www.life.hu/news/20160723-muncheni-lovoldozes-volt-olyan-magyar-aki-a-bevasarlokozpontbol-menekult.htmlEgyiptomi gép: még a levegőben darabokra esett http://www.life.hu/news/20160723-kigyulladt-majd-meg-a-levegoben-darabokra-esett-szet-az-egyiptomi-utasszallito.htmlKét hét alatt gyűjtötte össze az ÖSSZES pokémont egy New York-i játékoshttp://www.life.hu/news/20160723-ket-het-alatt-gyujtotte-ossze-az-osszes-pokemont-egy-new-york-i-jatekos-gyujtemenye-az-etalon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.