Tigrisek öltek meg egy nőt a vadasparkban

tigris vadaspark megölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra marcangoltak szibériai tigrisek egy nőt egy Pekinghez közeli szafariparkban, egy másikat súlyosan megsebesítettek - közölte egy helyi lap vasárnap.

Az eset a Pekingtől mintegy 60 kilométerre elterülő Pataling (Badaling) Vadasparkban történt szombaton. A Legal Evening News című állami napilap beszámolója szerint két nő a tiltás ellenére kiszállt az autóból. Ekkor egy tigris rátámadt egyikükre, a földre teperte, majd megölte. Egy másik tigris súlyosan megsebesítette a másik nőt.

A Nagy Fal közelében található vadasparkba a látogatók saját kocsijukkal is behajthatnak, de bizonyos állatok élőhelye közelében tilos a járműből kiszállniuk.

Durva baleset a Hungaroringen - Csoda, hogy életben maradt a pilótahttp://www.life.hu/news/20160724-gp3-budapest-forma-1-akash-nandyra-csunya-balesete.html3 gyereket szült 12 hónap alatt - Így néz ki most az anya pucér testehttp://www.life.hu/csalad/20160724-3-gyerek-12-honap-alatt-megmutatta-testet-az-anya-meztelen-foto-anyatest.htmlEzekről a sztárokról fantáziálnak a nők önkielégítés közbenhttp://www.life.hu/intim/20160723-ezekre-a-sztarokra-gondolnak-a-nok-maszturbalas-kozben-justin-timberlake.htmlFelszolgálta melleit Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/news/20160724-emily-ratajkowski-kitette-az-asztalra-a-melleit-szexi-foto.htmlSzakított, mégis férjhez megy az RTL Klub gyönyörű sztárjahttp://www.life.hu/news/20160724-szabados-agnes-az-rtl-klub-hiradosa-hamarosan-ferjhez-megy-kibekult-szerelmevel.htmlCuki fotó! Már négy és fél éves Székhelyi József kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160724-a-70-eves-szekhelyi-jozsef-kislanya-sara-elmult-4-eves-foto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.