Lövöldözés egy floridai klubban, több fiatal is meghalt

Florida fiatalok lövöldözés halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lövöldözés a Club Blu nevű szórakozóhely parkolójában történt helyi idő szerint hajnali fél egy körül. A klubban tinédzsereknek tartottak bulit.

A CBS-nek egy szemtanú azt mondta, legalább 30 lövést hallott, és szerinte több fegyverből is tüzeltek. Az NBC szerint két férfi halt meg. Egy másik helyszínen, néhány utcára a klubtól, egy újabb lövöldözés után letartóztattak valakit, aki kapcsolatba hozható a támadással. Itt is megsérült egy ember. Egy embert még mindig keresnek a rendőrök. A hírek szerint ketten meghaltak és legalább 14-en megsérültek.

Elhunyt Oláh János költő, író, szerkesztőhttp://www.life.hu/news/20160725-olah-janos-elhunyt-az-iro-74-eves-volt-iro-es-szerkeszto.htmlÉletének 74. évében hosszas betegség után hétfő hajnalban elhunyt Oláh János költő, író és szerkesztő - közölte a Magyar Írószövetség az MTI-vel. NewsOrigoFriss! Újabb támadás Németországban - szír migráns gyilkolthttp://www.life.hu/news/20160724-bozotvago-keses-utcai-tamadas-tortent-nemetorszagban-halalos-aldozat-is-van.htmlEgy embert megölt és kettőt megsebesített egy férfi vasárnap a németországi Reutlingenben egy utcai késes támadásban – jelentették német hírportálok. NewsOrigoBalaton Sound: Bényi Ildikó kiáll a lánya mellett, és harcba száll a dílerekkelhttp://www.life.hu/news/20160721-benyi-ildiko-kiall-a-lanya-mellett-es-harcba-szall-a-dilerekkel.htmlÉlete legrosszabb napjain van túl az MTVA műsorvezetője, Bényi Ildikó, aki folyamatosan a lábadozó lánya mellett van. Fanni az egyike volt azoknak, akiket a Balaton Soundon bedrogoztak. News--Magassarkú cipő formájú templomot építettek Tajvanonhttp://www.life.hu/news/20160723-magassarku-cipo-formaju-templomot-epitettek-tajvanon-azoknak-a-noknek-akiknek-a-feketelab-betegseg.html2016. július 23-án adták át a tajvani Csiajiban található magassarkú cipő formájú üvegtemplomot. News--Kiderült! Itt helyezik örök nyugalomra Esterházy Péterthttp://www.life.hu/news/20160722-esterhazy-peter-elhunyt-itt-helyezik-orok-nyugalomra-a-magyar-irot.htmlAugusztus 2-án a Veszprém megyei Gannán temetik el Esterházy Péter írót. A gannai családi mauzóleum altemplomában 52 koporsó található. News--Eltemették Somló Tamást - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20160721-somlo-tamas-temetesen-brody-janos-emlekezik-video.htmlTöbb száz tisztelője, barátja, pályatársa kísérte utolsó útjára Somló Tamást csütörtökön Budapesten, a Kozma utcai izraelita temetőben. A zenész 68 éves korában, hosszú betegség után július 19-én keddre virradóra hunyt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.