Újabb dráma Franciaországban: már több halottja is van a támadásnak

Franciaország fegyveres Rouen túszejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A túszejtés az ország északi részén, Rouen közelében történt. A BBC szerint két fegyveres hatolt be egy templomba Saint-Etienne-du-Rouvray-ben és 4-6 embert tartanak fogva.

A France 3 arról számolt be, hogy lövéseket is hallani, a túszok között van a pap és két apáca is. A rendőrség és a mentők is készenlétben állnak a helyszínen. Az RTL France helyszíni tudósítója szerint az akció tizenegykor véget ért, az egyik túszejtőt megölték. Az egyik túsz, a pap is meghalt, a Figaro szerint átvágták a torkát. A támadók indítéka egyelőre ismeretlen.

Tragédia! Elhunyt Szegedy-Maszák Mihályhttp://www.life.hu/news/20160725-szegedy-maszak-mihaly-a-neves-kutato-73-eves-volt-magyar-irodalom.htmlAz összehasonlító irodalomtudomány, a fordításelmélet és a magyar irodalom 19. századtól 21. századig tartó időszakának neves kutatója volt. News--Világháborús bombát találtak az Infoparkbanhttp://www.life.hu/news/20160726-500-kilogrammos-vilaghaborus-rombolobombat-talaltak-budapesten-az-inforparkban.htmlTeljesen lezárták hétfőn este az Infopark környékét, ugyanis egy világháborús bombát találtak a XI. kerületben. Kedd hajnalban szállították el a pokolgépet. News--Lövöldözés egy floridai klubban, több fiatal is meghalt http://www.life.hu/news/20160725-ketten-meghaltak-es-legalabb-14-en-megserultek-egy-floridai-lovoldozesben.htmlA lövöldözés a Club Blu nevű szórakozóhely parkolójában történt helyi idő szerint hajnali fél egy körül. A klubban tinédzsereknek tartottak bulit. News--Friss! Újabb támadás Németországban - szír migráns gyilkolthttp://www.life.hu/news/20160724-bozotvago-keses-utcai-tamadas-tortent-nemetorszagban-halalos-aldozat-is-van.htmlEgy embert megölt és kettőt megsebesített egy férfi vasárnap a németországi Reutlingenben egy utcai késes támadásban – jelentették német hírportálok. NewsOrigoSzakított, mégis férjhez megy az RTL Klub gyönyörű sztárjahttp://www.life.hu/news/20160724-szabados-agnes-az-rtl-klub-hiradosa-hamarosan-ferjhez-megy-kibekult-szerelmevel.htmlSzabados Ágnes ismét boldog. Pár hónapja szakított párjával, azonban nem bírták sokáig egymás nélkül Ákossal, nemrég kibékültek - írja a Blikk. NewsRTLKLUB"Idő van" - Már 13 éve nincs köztünk Cserháti Zsuzsahttp://www.life.hu/news/20160723-cserhati-zsuzsa-enekesno-halalanak-evforduloja-visszaemlekezes.htmlMa 13 éve hunyt el Cserháti Zsuzsa. Halálát még mindig rejtélyek és találgatások övezik. A legvalószínűbb, hogy gyomorvérzést kapott, de olyan híreket is lehetett – és lehet a mai napig – hallani, hogy öngyilkos lett, ám ez nem valószínű. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.