Fegyveres támadás Berlinben: egy ember meghalt

orvos lövés támadás Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első hírek szerint a támadó először rálőtt a saját orvosára, majd végzett magával. Az eset Berlinben, egy egyetemi klinikán történt. 

A lövések kedden délután körülbelül egy óra felé dördültek el. A steglitzi városrészben sokan megjiedtek, hiszen rövid idő alatt több rendőrautó is a helyszínre érekezett. A berlini rendőrség szerint az egyik beteg lőtt rá az orvosra, majd maga ellen fordította a fegyvert. Az orvos túlélte a történteket, de a sérülései életveszélyesek, a támadó belehalt sérüléseibe.

Tragédia: meghalt a kocsiban felejtett kislányhttp://www.life.hu/news/20160726-meghalt-egy-kocsiban-felejtett-4-eves-kislany-pennsylvania-allamban-williamsport-varosaban.htmlA forró autóban felejtette dadája a négyéves kislányt Pennsylvania államban. A gyermek életét vesztette. NewsOrigoGólya tartja rettegésben egy nyugodt, német falu lakóithttp://www.life.hu/news/20160725-ronny-nevu-golya-tartja-rettegesben-a-nemet-falu-glambeck-lakoit.htmlA bajkeverő hím gólya rettegésben tartja a német falu, Glambeck lakóit. A május elején érkezett madár csőrével nekiesik az ablakoknak és az autók szélvédőjének, ha meglátja benne saját tükörképét. News--Lövöldözés egy floridai klubban, több fiatal is meghalt http://www.life.hu/news/20160725-ketten-meghaltak-es-legalabb-14-en-megserultek-egy-floridai-lovoldozesben.htmlA lövöldözés a Club Blu nevű szórakozóhely parkolójában történt helyi idő szerint hajnali fél egy körül. A klubban tinédzsereknek tartottak bulit. News--Magyar áldozata is van a péntek esti müncheni lövöldözésnekhttp://www.life.hu/news/20160723-magyar-aldozata-is-van-a-pentek-esti-muncheni-lovoldozesnek-kozolte-a-bajor-rendorseg.htmlA bajor rendőrség arról értesítette a müncheni magyar főkonzulátust, hogy a péntek esti lövöldözéshalálos áldozatai között van egy magyar állampolgársággal is rendelkező fiatal férfi - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-nek. News--Friss! Újabb támadás Németországban - szír migráns gyilkolthttp://www.life.hu/news/20160724-bozotvago-keses-utcai-tamadas-tortent-nemetorszagban-halalos-aldozat-is-van.htmlEgy embert megölt és kettőt megsebesített egy férfi vasárnap a németországi Reutlingenben egy utcai késes támadásban – jelentették német hírportálok. NewsOrigoKét hét alatt gyűjtötte össze az ÖSSZES pokémont egy New York-i játékoshttp://www.life.hu/news/20160723-ket-het-alatt-gyujtotte-ossze-az-osszes-pokemont-egy-new-york-i-jatekos-gyujtemenye-az-etalon.htmlCsupán két hétbe telt egy New York-i játékosnak, mire összeszedte az összes pokémont a Pokémon Go játékban. Igaz, nem sokat pihent közben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.