Romokban a főváros: megbénult a közlekedés a vihar miatt

vihar Budapest villamos közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vihar betett a fővárosi tömegközlekedésnek, a 2-es metró például nem is járt egy szakaszon.

A Life.hu egyik olvasója szerint szinte megbénult a főváros a hatalmas esőzések miatt. Utánanéztünk, merre is érdemes menni, ha dolgod lenne Budapesten. Mielőtt útnak indulnál, vedd figyelmbe a következő tájékoztatást:

Forrás: Origo

A BKK közleménye szerint:

  • A 28-as és a 28A villamos ismét a teljes vonalon közlekedik.
  • Baleset történt a Rottenbiller utcában az Andrássy út felé a Baross téri felüljárónál.
  • A 44-es, a 46-os és a 244-es autóbuszok terelt útvonalon közlekednek, több megállót nem érintenek időjárási ok miatt.
  • A Libegő szintén az időjárás miatt nem üzemel.
  • Az M2-es metró ismét a teljes vonalon közlekedik

Emellett:

Akadozik a haladás a Hegyalja út–Erzsébet híd útvonalon, a Nagyszőlős utca–Bocskai út útvonalon, a Rákóczi úton az Astoria felé, a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Andrássy úton befelé az Erzsébet tér előtt, a Lánchídon mindkét irányban, a Budai alsó rakparton a Margit hídtól délre.

Emberi ürülékben fognak úszni az olimpikonok Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160728-rioban-az-olimpikonok-emberi-urulekben-fognak-uszni-a-guanabara-obol-vize-szennyezett.htmlNem nyithatják ki a szájukat az olimpikonok, akik nyílt vízi helyszíneken versenyeznek. Ezt a jó tanácsot kapták a szakértőktől, akik megvizsgálták a víz tisztaságát. Kiderült, hogy jóval szennyezettebb, mint ahogy azt gondolták. News--Elképesztő szerencse: tombolán nyert luxushotelt egy férfihttp://www.life.hu/news/20160727-tombolan-nyert-luxusszallodat-az-ausztral-joshua-49-dollarert.htmlMinden bizonnyal ez volt Joshua élete legjobban elköltött 49 dollárja, ugyanis ennyiért vette meg azt a tombolát, amivel egy egzotikus luxushotelt nyert. NewsOrigoVIHARZÓNA! Gyülekeznek az esőfelhők, egy óriási szupercella közelít hazánk feléhttp://www.life.hu/news/20160726-gyulekeznek-az-esofelhok-jon-a-hidegfront.htmlRossz hírünk van! Egy olyan viharzóna éri el Magyarországot, ami miatt záporra és zivatarokra kell számítani. NewsOrigoHoppá! Tizenöt évre börtönbe kerül a dögös szépségkirálynő http://www.life.hu/news/20160726-juliana-lopez-sarrazola-tizenot-evre-bortonbe-kerul-a-szepsegkiralyno-kiborult.htmlJuliana Lopez Sarrazola igazán szerencsés, hiszen a kínai törvények alapján akár halálra, vagy életfogytig tartó börtönre is ítélhették volna. NewsOrigoMüncheni vérengzés: megszólalt a lelőtt magyar fiú édesapjahttp://www.life.hu/news/20160724-muncheni-verengzes-lovoldozes-a-meggyilkolt-magyar-fiu-roberto-edesapja-a-tenyeknek-nyilatkozott.htmlEgy 15 éves magyar fiú, Robertó is életét vesztette a müncheni lövöldözésben. Az édesapja folyton azt kérdezi magától, hogy miért pont az ő fiával történt mindez. A férfi a Tényeknek nyilatkozott. NewsOrigoAz olimpiai falu lakhatatlan: borzalmas állapotok uralkodnakhttp://www.life.hu/news/20160725-a-rioi-olimpiai-falu-lakhatatlan-borzalmas-allapotok-uralkodnak-kilogo-vezetek-viz-rossz-vilagitas.htmlSzivárgó csövek, kiálló vezetékek és bűz: ez fogadta a még teljesen meg sem nyitott olimpiai faluba látogatókat. Az ausztrálok kiakadtak és eldöntötték, nem költöznek be. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.