Társa ölelésében halt meg Hortobágyon a tűzszerész

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
bomba halál tűzszerész Hortobágy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 250 kilogrammos repesz romboló bomba robbant föl a hortobágyi volt bombázótéren, ez okozta a négy tűzszerész halálát és ötödik társuk súlyos sebesülését. Kiderült, hogy a sérült tűzszerész társa segítségére sietett a robbanás után.

Hősi halottá nyilvánították azt a négy tűzszerészt, aki életét vesztette a hortobágyi volt bombázótéren egy pokolgép hatástalanítása közben. Ötödik társuk súlyosan megsérült, de a robbanás után ő még az egyik bajtársán is próbált segíteni, aki nem vesztette el eszméletét.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Odarohant hozzá, és próbálta szóval tartani. Karjai közé vette a fejét, és folyamatosan beszélt hozzá, bíztatta őt, hogy tartson ki, azonnal ideér a segítség, sőt még viccelődött is, hogy ilyen gyorsan még soha nem értek fel Budapestre, mint most fognak. Sajnos azonban a sérült tűzszerész nem élte túl a robbanást, mire megérkezett a segítség, leállt a szíve.Így ő a bajtársa karjai között hunyt el - írja a Blikk.

Vidéki diákok Budapesten - Összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló problémákathttp://www.life.hu/news/20160718-videki-diakok-problemaja-a-budapesti-eletben-miket-kellett-megszokniuk-kollegistakent.htmlBudapesten élni vidéki diákként nem csupa móka és kacagás, hanem bizony árnyoldalai is vannak az önálló életnek. Diákoktól kérdeztük, mely dolgokat volt a legnehezebb megtanulniuk, illetve megszokniuk a különköltözés során, a kollégista életben. News--A meggyilkolt Vivien apja igényt tart az örökségrehttp://www.life.hu/news/20160729-a-meggyilkolt-kakucsi-vivien-edesapja-nem-hajlando-lemondani-a-lany-hagyatekarol-igenyt-tart-az.htmlA szörnyű tragédia után még a nehézségekkel is szembe kell néznie Vivien édesanyjának. A meggyilkolt lány apja - aki állítólag nem is törődött a gyerekekkel - igényt tart a fiatal hagyatékára! NewsOrigo8+1 dolog, amit csak az édesanyja tud Hosszú Katinkárólhttp://www.life.hu/news/20160729-8-1-dolog-amit-csak-az-edesanyja-tud-a-vilag-egyik-legjobb-uszonojerol-hosszu-katinkarol.htmlHosszú Katinka ma hajnalban indult el Rio de Janeiróba, hogy részt vegyen az augusztus 5-én startoló Riói Olimpiai Játékokon. Hamarosan a családja is utána utazik, hogy jelenlétükkel támogassák Katinkát élete 4. olimpiáján.News--Ferenc pápa csúnyán elbukotthttp://www.life.hu/news/20160728-ferenc-papa-mise-kozben-csunyan-elbukott.htmlOrszág-világ előtt, élő adásban esett egy nagyot Ferenc pápa a lengyelországi Czestochowaban. News--Michael Jordan: “Nem maradhatok csendben”http://www.life.hu/news/20160728-michael-jordan-is-megszolalt-az-egyesult-allamokban-lezajlott-rasszista-gyilkossagokrol.htmlA kosárlabdázó eddig tartózkodott minden politikai megnyilvánulástól, de úgy érezte, hogy tovább nem maradhat csendben. Az Egyesült Államokban történt rendőri túlkapásokról nyilvánította ki véleményét. News--Javítják a hibákat a magyar csapat olimpiai szálláshelyénhttp://www.life.hu/news/20160728-az-olimpiai-faluban-folyamatosan-javitjak-a-hibakat-a-mob-szerint.htmlNincs rendben az olimpiai falu, a magyarok is találtak hiányosságokat, amik kijavításán elvileg folyamatosan dolgoznak a brazil szakemberek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.