Megkéseltek három embert Budapesten

Forrás: MTI/AP/NONSTOP NEWS/------------------- -
késelés bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este 10 körül a Rákóczi úton egy ismeretlen férfi feltehetően késsel megsebesített három embert, később pedig elmenekült a helyszínről. A sérülteket kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette a bűncselekmény tényét, az elkövetőt továbbra is keresik.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/AP/NONSTOP NEWS/-------------------

Meghalt Gloria DeHaven színésznőhttp://www.life.hu/news/20160801-meghalt-gloria-dehaven-szineszno-egyutt-jatszott-tobbek-kozott-charlie-chaplinnel.htmlKilencvenegy éves korában meghalt Gloria DeHaven, Hollywood hőskorának egyik utolsó sztárja – írja a The Guardian. News--Kiürítették a müncheni vasútállomást és az egyik bevásárlóközpontot http://www.life.hu/news/20160730-kiuritettek-a-muncheni-vasutallomast-es-az-egyik-bevasarlokozpontot-egy-telefonos-bejelentest.htmlA müncheni rendőrség egy telefonos bejelentést követően szombaton kiürítette a város nyugati felében lévő vasútállomást és a Pasing-Arcaden nevű bevásárlóközpontot - közölték a német lapok, így a Spiegel Online és a Süddeutsche Zeitung.News--Két baleset is történt az M7-esen, nagy a torlódás a Balaton feléhttp://www.life.hu/news/20160730-ket-baleset-is-tortent-az-m7esen-nagy-a-torlodas-a-balaton-fele-all-a-sor.htmlJelentős torlódás alakult ki az M7-es autópályán a Balaton felé, mert két baleset is történt szombat reggel a pálya 38-as, illetve 18-as kilométerénél.NewsEltűnt egy férfi a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20160730-eltunt-egy-ferfi-a-balatonban-egy-tarsasaggal-vitorlazott.htmlBalatonboglárnál eltűnt egy férfi a Balatonban, akinek a keresését sötétedéskor felfüggesztették, de szombaton pirkadattól tovább folytatják - közölte Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtóreferense.NewsHárom és fél évesen kapták vissza a szülők elcserélt kislányukathttp://www.life.hu/news/20160726-harom-es-fel-evesen-kerultek-valodi-szuleikhez-elcserelt-vietnami-kislanyok.htmlHárom és fél évesen visszakerült vérszerinti szüleihez hétfőn két vietnami kislány, akit születésekor cseréltek el a déli Binh Phuoc tartomány egy kórházában.NewsThinkstockLövöldözés volt egy malmői plázábanhttp://www.life.hu/news/20160726-lovoldozes-volt-egy-malmoi-plazaban-egy-ember-megserult.htmlA rendőrség lezárta a Malmö Rosengard városrészén lévő bevásárlóközpont környékét, írja a The Local. Egy férfit kórházba szállítottak a mentők. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.