Állítják: prostituáltnak adták el a Sopronban eltűnt lányokat

Forrás: Police.hu -
prostituált eltűnt Ausztria Sopron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban három fiatal lánynak is nyoma veszett, ráadásul mindannyian Sopronról és környékéről tűntek el. A környékbeliek szerint futtatók csalták el a fiatalokat.

Néhány nap eltéréssel három fiatal lány is eltűnt Sopron környékéről. Vasárnap a 16 éves Skultéti Diának veszett nyoma. Az esti órákban egy harkai lakásotthon (Sopron mellett) előtt beszállt egy autóba és ismeretlen helyre távozott. Hétfőn a 17 éves Böcskei Erzsébet tűnt el, engedély nélkül ismeretlen helyre távozott egy Sopron környéki lakásotthonból.

Forrás: Police.hu

Másnap, azaz kedden pedig a 14 éves Kalányos Natália tűnt el, egy soproni gyermekvédelmi intézetből távozott engedély nélkül. A rendőrség egyelőre nem talált olyan nyomot, ami arra utalna, összefüggés van a három eltűnt lány esete között, de a környékbeliek arra gyanakodnak, hogy futtatók csalták el a fiatalokat - írja a Bors. A lap több helyi lakost is idézett az esettel kapcsolatban. "Ha kihallgatnák a rendőrök a többi lányt az intézetben, valószínű többet tudnának,

tuti melózni viszik ki őket Ausztriába.

Egymást beszélik rá" - írta az egyik lakos.

"Prostit csinálnak belőlük.

Bent az intézetben toboroznak, onnan tudom, hogy ismerőseim is sokszor ezért szöktek ki onnan, hogy ne vihessék el őket" - hangzott egy másik helybéli teóriája. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányok tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a 06-96/417-329-es számon vagy a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.