Újabb borzalmas támadás: késelés történt Londonban!

Forrás: MTI/EPA/Will Oliver -
terrorizmus késelés mentális betegség támadás London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda késő este a brit főváros központjában, a Russell Square-nél történt a késelős támadás. Egy halálos áldozata van az esetnek, de többen is megsérültek. A késelőt egy elektromos sokkolóval ártalmatlanították.

A terrorelhárító egység is nyomoz az ügyben, ugyanis egyelőre nem tudni, hogy mentális problémák, vagy terrorizmus áll-e a támadás hátterében. Sajtóhírek szerint egy 19 éves fiatalember a gyanúsított, azt még vizsgálják, hogy voltak-e segítői. Egy taxisofőr beszámolója szerint a támadást követően egy fiatal férfi sietve hagyta el a helyszínt három másik társaságában. Egyikük motoron távozott.

Forrás: MTI/EPA/Will Oliver

A késelésben egy ember vesztette életét, egy hatvanas éveiben járó nő, de öt különbözően súlyos sérültje is van még a támadásnak a Guardian szerint.

Forrás: MTI/EPA/Will Oliver

A késelőt egy elektromos sokkolóval tette a rendőrség ártalmatlanná, jelenleg egy kórházban őrzik. Egyelőre úgy gondolják, hogy inkább mentális problémák állhatnak a támadás hátterében, de a nyomozás jelen állása szerint egyelőre a terrorista akciót sem zárják ki.

Hurrá! Megérkezett az olimpiai láng Rio de Janeiróbahttp://www.life.hu/news/20160803-rio-de-janeiro-megerkezett-az-olimpiai-lang-reggel-viszik-a-megvalto-krisztus-szoborhoz.htmlHelyi idő szerint szerdán reggel megérkezett az olimpiai láng a pénteken kezdődő XXXI. nyári játékok városába, Rio de Janeiróba. NewsAFPHáborognak a Class FM hallgatói: “Ugye ez csak vicc?”http://www.life.hu/news/20160803-a-class-fm-hallgatoi-felhaborodtak-amiert-a-mediatanacs-nem-hosszabbitotta-meg-a-radio.htmlA Médiatanács úgy döntött, nem hosszabbítja meg a Class FM frekvenciaengedélyét, amely idén novemberben jár le. A rádió hallgatói már most kifejezték felháborodásukat, egyáltalán nem értenek egyet a döntéssel. NewsOrigoÁllítják: prostituáltnak adták el a Sopronban eltűnt lányokathttp://www.life.hu/news/20160803-sopronban-harom-lany-tunt-el-egymas-utan-otthonokbol-a-kornyekbeliek-szerint-prostitualtnak-viszik.htmlAz elmúlt napokban három fiatal lánynak is nyoma veszett, ráadásul mindannyian Sopronról és környékéről tűntek el. A környékbeliek szerint futtatók csalták el a fiatalokat. NewsOrigoSzörnyű! Meghalt két fiatal focista egy autóbalesetben http://www.life.hu/news/20160803-elhunyt-ket-fiatal-focista-egy-autobalesetben-a-szloven-maribor-negy-jatekosa.htmlA szlovén Maribor négy játékosa edzésről ment haza, amikor egy oszlopnak ütköztek, és az autójuk kettészakadt. NewsOrigoElőször hallhatjuk az “új” Himnuszt Rióban!http://www.life.hu/news/20160803-a-rioi-olimpian-hallhatjuk-eloszor-a-himnusz-uj-valtozatat-mait-mar-2013ban-elkeszitettek.htmlA Himnuszunk új változatát a MÁV Szimfonikus Zenekar a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) megkeresésére készített el, először Rio de Janeiróban csendülhet fel. News--Gyász! Elhunyt a Ferrari egykori pilótája, Chris Amonhttp://www.life.hu/news/20160803-chris-amon-a-ferrari-egyik-legjobb-f1-es-pilotaja-elhunyt-tragedia-sportolo.htmlÉletének 73. évében elhunyt Chris Amon Forma-1-es versenyző. A Ferrari egykori technikai igazgatója azt mondja, sohasem dolgozott együtt jobb pilótával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.