Tragédia! Elhunyt a magyar szinkronrendező, Csörögi István

Forrás: Dreamstime -
szinkron Csörögi István halál tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvanhárom éves korában meghalt Csörögi István szinkronrendező, fordító, dramaturg - adta hírül a Facebookon Bogdányi Titanilla színésznő. 

Csörögi karrierje során közel 400 film magyar szinkronját rendezte, illetve 71 film szövegét fordította magyarra, köztük olyan ihletett magyarításokkal, mint a Stallone-féle Oscar. Számos Disney-rajzfilm magyarítása is a nevéhez fűződik, ő fordította a Hófehérke és a hét törpét, a Pinokkiót, a Bambit, a 101 kiskutyát, A Szépség és a Szörnyeteget, az Aladdint, Az oroszlánkirályt, de A kis hableány dalbetéteinek a szövegét is - írja az Origo.

Forrás: Budapest Film

Egészen a haláláig dolgozott, az idén bemutatott filmek közül nyolcnak is rendezte a magyar szinkronját, például a Star Trek: Mindenen túlét.

Pokémongózás közben lőttek agyon egy főiskolásthttp://www.life.hu/news/20160809-pokemon-go-jatek-kozben-agyonlottek-egy-20-eves-foiskolast-calvin-rileyt-san-franciscoban.htmlLelőttek egy 20 éves főiskolai hallgatót, miközben az a telefonjával a manapság oly népszerű Pokémon Go nevű játékkal játszott. A gyilkosság a San Franciscó-i Aquatic Parkban történt, a hatóságok még keresik az elkövetőt. News--Hiába a parádés szereplés: Dzsudzsák Balázs után nem kapkodtakhttp://www.life.hu/news/20160809-dzsudzsak-balazsnak-nem-volt-megkeresese-az-eb-utan-csak-az-al-wahda-csapataba-igazolhatott-a.htmlMár biztos, hogy Dzsudzsák Balázs megegyezett az al-Wahda együttesével, ott folytatja karrierjét a Franciaországban parádézó játékos. Bevallotta, hogy hiába nyújtott jó teljesítményt az Eb-n, nem kapott ajánlatokat a nívós kluboktól. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoEgy csinos, szöszi pilótanőért rajong az internet - eszméletlen képeken pózol!http://www.life.hu/news/20160808-maria-pettersson-pilotanot-imadja-az-internet-nepe.htmlBár Maria Pettersson szakmája igen férfias, az élete azonban nagyon is irigylésre méltó. NewsOrigo10 éves kisfiú halt meg a világ legmagasabb vízi csúszdájánhttp://www.life.hu/news/20160808-10-eves-kisfiu-halt-meg-a-vilag-legmagasabb-vizi-csuszdajan-kansas-ctyben.htmlA világ legmagasabb vízi csúszdájával vonzza a látogatókat a Kansas City-ben található élménypark. Az 51 méter magas adrenalinbomba a hétvégén azonban egy kisgyermek halálát okozta. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. News--Férjével közös képpel köszöni a gratulációkat Hosszú Katinka - Nézd meg őket!http://www.life.hu/news/20160807-ferjevel-shane-tusuppal-kozos-keppel-koszoni-a-gratulaciokat-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka fantasztikus úszással, világrekorddal nyerte meg a magyar küldöttség második aranyérmét a riói olimpián. Az egész ország büszke rá, ő pedig a Facebookon is megköszönte a gratulációkat. News--"Katinka elképesztő, azt csinál a medencében, amit csak akar"http://www.life.hu/news/20160807-hosszu-katinka-400-meter-vegyesen-olimpiai-aranyat-nyert-ezustermes-amerikai-maya-dirado-es-a.htmlAz ezüstérmes amerikai Maya Dirado és a harmadikként célba csapó spanyol Mireia Belmonte Garcia szerint is csodálatos úszást mutatott be a világcsúccsal olimpiai bajnok Hosszú Katinka 400 méter vegyesen, a riói játékok szombati napján. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.