4 éves kisfiút és az utána úszó apukáját mentették ki a Balatonból

Forrás: Origo -
Balatongyörök mentés rendőr Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vízirendőrök mentették ki a kisgyermeket és az édesapját is a Balatonból kedden, a II. fokú viharjelzés idején. A kisfiú egy felfújható fotellal sodródott el messze a parttól, édesapja úszva próbált utána menni.

Szerencsére időben észlelték a vízirendőrök, hogy a balatongyöröki strand partjaitól nagyon messzire besodródott egy felfújható fotelen egy kisgyermek. Azonnal a megmentésére siettek, de mielőtt oda értek volna a kisfiú beleesett a vízbe, és elmerült.

Forrás: Origo

A kisgyermeknek sikerült feljönni a víz felszínére, de mire odaértek a rendőrök ismét merülni kezdett. Azonnal a fiúcska után nyúltak, sikerült elérniük, és kihúzniuk őt a vízből. Szerencsére az ijedtségen kívül nem esett baja. A rendőrök elindultak a szárazföld felé, amikor egy férfi kiabálására lettek figyelmesek, aki mint kiderült, a kisfiú édesapja, úszva indult gyermeke után. A férfit a rendőrök szintén a szolgálati kisgéphajóba emelték, mert az északi szél addigra már nagyon megerősödött és visszaúszni már nem lett volna ereje. Apát és fiát a rendőrök épségben a partra vitték, ahol biztonságba helyezték őket - írja a Police.hu.

Micsoda hármas! Katalin hercegné így drukkol az olimpiai csapatnak http://www.life.hu/news/20160810-katalin-hercegne-a-kiralyi-csalad-fiatal-tagjai-egy-videoban-uzentek-rioba.htmlA királyi család néhány tagja egy cuki videóban drukkol a riói olimpián szereplő sportolóknak. News--Íme, a magyar úszás új sztárja: Kenderesi Tamás beszólásaitól padlót fogsz http://www.life.hu/news/20160810-kenderesi-tamas-ram-ferne-par-sajtburesz-ezeken-a-beszolasokon-rohog-az-internet.htmlA fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal beszélt a sajtónak. A fiatal fiú hamar belopta magát a nézők- szurkolók szívébe. News--Rálőttek egy tömött médiabuszra Rióban http://www.life.hu/news/20160810-kedden-este-ralottek-egy-tomott-mediabuszra-rioban.htmlKedden este lövés érte az egyik médiabuszt Rióban. A jármű két ablaka is betört, egyelőre mind a tettesek mind az indítékok ismeretlenek. News--Elképesztő óvintézkedések: lezárták a Sziget légteréthttp://www.life.hu/news/20160810-elkepeszto-ovintezkedeseket-leptettek-ervenybe-es-lezartak-a-sziget-legteret.htmlAz idei Sziget fesztiválra a szervezők példátlan óvintézkedésekkel készültek, többek között lezárják a Sziget légterét is. Ezzel azt akarják elérni, hogy a fesztivál legyen Európa legbiztonságosabb helyszíne. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoImre Géza: "Szeretjük az ezüstöt, de inkább tányér és villa formájában"http://www.life.hu/news/20160810-imre-geza-csalodott-igy-nyilatkozott-az-ezusterem-utan-a-parbajtorozo.htmlA párbajtőröző 41 évesen, egy olimpiai ezüst és bronz, valamint négy vb-arany és hat Eb-cím után karnyújtásnyira volt a csúcstól. A pengéje kilazult a döntőben, de sportszerűen elismeri, hogy nem ezen múlt igazából, hanem azon, hogy ő váltott. NewsMTI/Kovács TamásSzörnyű idő lesz: lefújja a hajunkat a szél!http://www.life.hu/news/20160810-idojaras-szel-es-eso-lesz-lefujja-a-hajunkat-szukseg-lesz-esernyore.htmlÉrezhető, hogy már lehűlt a hőmérséklet, de nem ez lesz a legrosszabb, ami ma vár ránk: záporokkal, zivatarokkal és viharos széllökésekkel is számolnunk kell! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.