Megválasztották Magyarország legszebb gyermekét

Forrás: Magyarország gyermek szépe -
Siófok szépségverseny Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén öt kategóriában hirdettek győztest az egyik legnagyobb országos gyermekszépségversenyen, Siófokon.

Augusztus első hétvégéjén rendezték meg a Magyarország Gyermek Szépe választást Siófokon. Az ország egyik legnagyobb gyermekszépségversenyén 65 gyermek indult, közülük

négy kategóriában választottak győzteseket.

Forrás: Magyarország gyermek szépe

"Nagyon izgalmas napokon vagyunk túl, ritkán látunk ilyen sok és szép gyermeket egy versenyen. A profi indulóknak a verseny előtt négynapos felkésztő tábort is rendeztünk Siófokon, itt pin-up stílusú fotózással, kifutóra való felkésztéssel is foglalkoztunk. A Magyarország Gyermek Szépét Kasuba L. Szilárd vezette, a zsűriben pedig ott volt a Kismenőkből megismert Balogh Soma, valamint Kiszel Tünde és a kis Donatella is" - mondta Bartalovics Ildikó versenyigazgató.

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde

A bébi kategória nyertese a 3,5 éves Lakó Kira, a mini kategória első helyezettje a 6 éves Lee Tifany, a tini kategória győztese Bakos Benedetta, a little kategória legjobbja pedig Lapat Diána lett. A fiúk közül Molnár Gábor lett a legszebb.

Forrás: Magyarország gyermek szépségverseny

Bartalovics hozzátette: a győzteseknek és rajtuk kívül még néhány indulónak lehetősége van ezután világversenyeken indulni. A következőre nemzetközi megmérettetésre jövő héten kerül sor Bulgáriában. Itt hazánkat Gitto Klementina képviselheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.