Milliárdokat kaphat az olimpia után Hosszú Katinka: csúcsra tör az Iron Lady?

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
sportoló Iron Lady úszó Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónő már három aranyérmet szerzett a riói ötkarikás játékokon. A magyar sajtó mellett külföldön is imádják a fiatal lányt, aki saját márkájával hamarosan betörhet a tengerentúli piacra is. 

Katinka még az Egyesült Államok egyik legolvasottabb napilapja, a New York Times címoldalán is szerepelt. A lap Twitter-felületén az olvasható, hogy a magyar sportoló sikerei még a háromszoros első Katie Ledecky és a huszonegyszer diadalmaskodó Michael Phelps olimpiáját is "elronthatja". Ám nem ez az egyetlen dolog, ami felkeltette a kint élők érdeklődését – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az eddigi sikerek komoly bevételt jelentettek már az úszónak, ám most saját márkája is felértékelődik. Az Iron Ladyt férjével és edzőjével, Shane Tusuppal hozták létre még 2014-ben. "Hosszú sok amerikai kisgyermek számára válhat példaképpé. Akár a milliárdos bevételt is elérheti az általa képviselt brand azzal, hogy az olimpiai győzelmeket meglovagolva betör a tengerentúli piacra" – nyilatkozta a lapnak Manhalter Dániel, a Prompt Media kommunikációs ügynökség vezetője. Szabados Gábor sportközgazdász a portál megkeresésére hozzátette, hogy ez a hatalmas érdeklődés akár milliárdokat is hozhat Katinkának.

Önerőből ennyire remekül felépített brandet magyar sportolónál még nem láttam. Az úszás kifejezetten olimpiacentrikus sportág, ezért kétségtelenül sokat jelent, hogy a riói ötkarikás játékokon remekül szerepel Hosszú.

Hosszú Katinka bármennyit is keressen sikereivel, maximálisan megérdemli, hiszen ritkán láthatunk olyan sportolókat, akik nemcsak küzdenek céljukért, de kockáztatnak is a siker érdekében.

Tragédia! Elhunyt Sagan Lewis színésznőhttp://www.life.hu/news/20160810-elhunyt-sagan-lewis-szineszno.html63 éves korában, New York-i otthonában elhunyt Sagan Lewis, akit leginkább az Egy kórház magánélete című sorozatból ismerhettünk.News--Íme, a magyar úszás új sztárja: Kenderesi Tamás beszólásaitól padlót fogsz http://www.life.hu/news/20160810-kenderesi-tamas-ram-ferne-par-sajtburesz-ezeken-a-beszolasokon-rohog-az-internet.htmlA fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal beszélt a sajtónak. A fiatal fiú hamar belopta magát a nézők- szurkolók szívébe. News--Gyurta Dani közleménye a kieséséről: "Ma ez volt a maximum"http://www.life.hu/news/20160809-gyurta-daniel-uszo-kozlemenye-a-kiesesrol-ma-ez-volt-a-maximum.htmlMint ismeretes, Gyurta Dániel sajnos nem jutott tovább a 200 méter mell középfutamában, pedig címvédőként ugrott a vízbe.News--Tragédia! Elhunyt a magyar szinkronrendező, Csörögi Istvánhttp://www.life.hu/news/20160809-csorogi-istvan-hatvanharom-eves-koraban-hunyt-el-a-legendas-szinkronrendezo.htmlHatvanhárom éves korában meghalt Csörögi István szinkronrendező, fordító, dramaturg - adta hírül a Facebookon Bogdányi Titanilla színésznő. NewsOrigoA Forma- 1 nagyágyúja egy centet sem fizetett volna anyósáérthttp://www.life.hu/news/20160808-bernie-eccleston-a-forma-1-nagyagyuja-nem-lett-volna-hajlando-fizetni-anyosaert.htmlNéhány nappal ezelőtti óriási port kavart, hogy a Forma 1-es mogul anyósát elrabolták Brazíliában, és minden idők egyik legnagyobb váltásgdíját, vagyis majdnem 10 milliárd forintnak megfelelő pénzösszeget követeltek érte. Mindenki osztozott a család aggodalmában, kivéve magát Bernie Ecclestonet? News--Kinézett a vonat ablakán: lefejezte a szembejövő szerelvényhttp://www.life.hu/news/20160808-lefejezte-a-szembejovo-vonat-a-24-eves-ferfit-a-londonban.htmlHorrorisztikus pillanatnak voltak szemtanúi a gatwicki repülőtérről induló vonat utasai. Az egyikük ugyanis kinézett a vonat ablakán, és lefejezte a szembejövő szerelvény. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.