Fegyverrel rabolták ki Rióban az olimpiai bajnokot

Forrás: Instagram/ryanlochte -
fegyver rablás lopás olimpia RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világklasszis úszót kirabolták Rióban, miközben egy taxival tartott az olimpiai faluba. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság eleinte tagadta, hogy bármi is történt volna, ám Ryan Lochte megerősítette a fegyveres rablás hírét.

Eleinte csak híresztelések terjengtek arról, hogy komoly baj történt egyesekkel, miközben az olimpiai falu felé tartottak. Később kiderült, hogy a világklasszis Ryan Lochte is érintett az ügyben, ami nem más, mint fegyveres rablás.

Forrás: Instagram/ryanlochte

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagadta, hogy történt volna ilyesmi, de a sportoló később maga vallotta be, bizony az eset nem mese. "Lehúzódott a taxink, és előkerültek ezek az emberek. Odajöttek hozzánk, jelvény volt náluk, rendőrségi jelvény. Elővették a fegyvereiket, és azt mondták feküdjünk a földre. Én nem akartam, mivel nem csináltunk semmi rosszat.

Akkor a pasas a fejemhez szorította a fegyverét, és a földre parancsolt.

Elvették a pénztárcánkat, telefonunkat, és az akkreditációs kártyánkat" - idézi a sportoló szavait az USA Today. Ryan Lochte egyébként azért volt az olimpiai falun kívül néhány társával együtt, mert születésnapi bulira voltak hivatalosak. Az eset akkor történt, amikor a parti végeztével taxival szerettek volna visszamenni a szállásukra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.