Szomorú hír mára: 46 évesen meghalt Tiba János

Forrás: Tiba Építész Stúdió -
halál Tiba János tragédia építész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tiba Építész Stúdió alapítója és vezetője 2016. augusztus 12-én hunyt el. Búcsúztatásáról a hozzátartozók a későbbiekben intézkednek.

Tiba János 1996-ban diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán. Magyarország mellett több európai országban is dolgozott Erick van Egeraatnak. 2005-ben megalapította saját szakmai műhelyét, a Tiba Építész Stúdiót, ami azóta az ország egyik vezető és külföldön is mértékadó irodája lett. Munkái többek között az Egeraat iroda által jegyzett ING-székház a Dózsa György úton, és a prágai Villa Bianca lakóegyüttes tervezése.

Forrás: Tiba Építész Stúdió
Tragédia! Papírsárkány okozta a halálát két kisgyermeknek http://www.life.hu/news/20160817-ket-kisgyerek-es-egy-fiatal-ferfi-meghalt-indiaban-elvagta-a-torkukat.htmlKét kisgyerek és egy fiatal férfi meghalt Indiában, mert elvágta a torkukat a papírsárkány üvegszálas huzala. NewsOrigoNekünk is fáj! Ilyen ijesztő műugrást még nem láttál: videóhttp://www.life.hu/news/20160816-norveg-muugras-uj-sport-hodit-a-fiatalok-koreben-video-az-elkepeszto-mutatvanyrol.htmlA következő felvétel láttán biztosak vagyunk benne, hogy neked is le fog esni az állad. Az új őrület rohamosan terjed Norvégiában. News--Hoppá! Ezzel a férfival él együtt Michael Phelpshttp://www.life.hu/news/20160816-ezentul-a-del-afrikai-uszo-minden-lepeset-kovetni-fogja-a-merges-phelps.htmlTalán még emlékeztek rá, hogy a dél-afrikai Chad le Clos egy meglehetősen furcsa, az ökölvívásból ismert árnyékolással készült a 200 méteres pillangóúszás elődöntőjére, míg mellette Phelps minden erejével arra koncentrált, hogy felkészüljön a versenyre, ezért láthatóan nagyon idegesítette a túlságosan aktív ellenfele. News--Kellemetlen! Pénisze miatt nem jutott döntőbe az olimpikonhttp://www.life.hu/news/20160816-a-japan-rudugrot-csak-a-penisze-valasztotta-el-attol-hogy-nyerjen.htmlÍrhatnánk, hogy a japán rúdugrót, Ogita Hirokit csupán egy pénisznyi távolság választotta el a műugrás döntőjétől, de nem: konkrétan tényleg csak a szerszámán múlott, hogy kiesett a selejtezőből. NewsOrigoÁllítják: Fegyvert fogtak Ryan Lochte-ra Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160814-ryan-lochte-ra-z-olimpiai-bajnok-uszora-allitolag-ralottek-edesanyja-meselte-el.htmlTöbb híroldal is arról számolt be, hogy a hatszoros olimpiai bajnok Ryan Lochte egy riói buliba menet került veszélybe. A riói játékok szóvivője megerősítette, hogy tudnak valamiről, de több információra van szükségük. Közben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és Lochte is tagadta, hogy fegyvert fogtak volna az úszóra. News--Felháborító: két kislányt molesztáltak Legolandbenhttp://www.life.hu/news/20160815-az-angliai-legolandben-ket-kislanyt-szexualisan-molesztaltak.htmlKét kiskorú kislányt molesztáltak az angliai Legolandben. Az elkövető tizen- vagy huszonéves fehér fiú volt, aki még keresnek a rendőrök. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.