Kenderesi Tamás sajtbureszeiből bírósági ügy is lehet

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
személyiségi jog sajtburger bíróság Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz!" - Nos igen, az előbbi mondat már lemoshatatlanul Kenderesi Tamás nevéhez tapadt, ennek nyomán Zing Burger és a Burger King is előszeretettel idézte a posztjaikban az úszót. Ám a Magyar Olimpiai Bizottság szerint az éttermek bejegyzései sértik a sportoló személyiségi jogait.

A fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal beszélt a sajtónak.

A fiatal fiú hamar belopta magát a nézők szívébe.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Fantasztikus, nagyon örülök, hogy sikerült érmet szereznem. Az utolsó öt méter már eléggé csípett, a szívem vitt be a célba, azt hiszem. Nagyon elfáradtam, rám férne egy pár sajtburesz" - mondta Tamás.

Forrás: Origo

Az úszó nyilatkoztata pedig egy sajtburger-lavinát indított el: ehhez csatlakozott a Zing Burger és a Burger King, akik meglovagolták az úszó generálta hullámokat, és

többször is megemlítették őt a posztjaikban.

A MOB azonban nem nézte ezt jó szemmel és emiatt felszólította a cégeket a posztok eltávolítására, de komolyabb jogi lépéseket is fontolgat a bizottság - írja a kreativ.hu.

Íme, a magyar úszás új sztárja: Kenderesi Tamás beszólásaitól padlót fogsz

A fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal beszélt a sajtónak. A teljes cikket itt elolvashatod!
Rejtélyes rablás miatt szedték le a repülőről az amerikai úszókathttp://www.life.hu/news/20160819-zavaros-rablasi-ugy-miatt-szedtek-le-a-repulorol-az-amerikai-uszokat.htmlAz amerikai úszóválogatott két tagját, Jack Congert és Gunnar Bentzet a Rio de Janeiróból az Egyesült Államokba tartó repülőről szállították le és hallgatták ki a rablással kapcsolatban. News--Meghalt James Woolley a Nine Inch Nails legendás billentyűsehttp://www.life.hu/news/20160818-elhunyt-james-woolley-a-nine-inch-nails-legendas-billentyuse.html50 évesen elhunyt James Woolley, aki 1991 és 1994 között volt a Nine Inch Nails billentyűse. A szomorú hírt tegnap éjjel hozta nyilvánosságra a zenész volt felesége. NewsOrigoA két­gyer­me­kes anya kocogni indult - Ekkor látták utoljárahttp://www.life.hu/news/20160818-a-ket-gyer-me-kes-anya-kocogni-indult-ekkor-lattak-utoljara.htmlVasárnap óta nem találja a rendőrség azt a pöstényi nőt, aki reggel elindult kocogni, de haza már nem tért. NewsOrigoKitört az első doppingbotrány az olimpiánhttp://www.life.hu/news/20160812-kitort-az-elso-doppingbotrany-rioban-az-olimpian.htmlEgy kínai úszónő az olimpia első doppinggal bukó versenyzője: Csen Hszin-ji a 100 méteres pillangóúszás döntője után bukott le. NewsThinkstockMegdöbbentő! A Verrasztó testvérek visszaléptek az olimpiátólhttp://www.life.hu/news/20160811-a-verraszto-testverek-visszaleptek-az-olimpiatol.htmlVerrasztó Dávid még szerda délelőtt döntött úgy, hogy nem indul el a 200 méteres vegyesúszás középdöntőjében, mert nincs olyan lelkiállapotban, hogy versenyezzen. Pár órával később testvére, Evelyn is lemondta a 4x200 méteres gyorsváltó döntőjét. Az ő döntésének oka egyelőre ismeretlen. News--Megválasztották Magyarország legszebb gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160811-hoppa-megvalasztottak-magyarorszag-gyermek-szepet.htmlHétvégén öt kategóriában hirdettek győztest az egyik legnagyobb országos gyermekszépségversenyen, Siófokon. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.