Egymás fenekéből kellett mackósajtot nyalniuk a Corvius gólyáinak

Forrás: BSIP/GODONG / BSIP/Godong -
BCE gólyatábor Corvinus Egyetem botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014 augusztusában a Corvinus budai campusának gólyáit vettették alá nagyon megalázó feladatoknak. A felelősségre vonás elmaradt, a BCE szerint a hallgatókat nem kényszerítették a szexuális játékokra - írja a Vs.hu.

A 2014-es szarvasi gólyatáborban a hallgatók és a dolgozók elmondásai alapján a gólyáknak előre nem ismertetett feladatokat kellett elvégezniük éjjel, 8-10 fős csoportokban. A fiúknak egymás ánuszából kellett mackósajtot kiharapni, a lányoknak pedig a fiúk lába közé szorított üveget kellett a szájukba venni, oriális szexet imitálva. Az üveget a HÖK által berajzolt vonalig kellett bekapniuk. Mindkét feladat teljesítése elvárt volt.

Illusztráció Forrás: BSIP/GODONG / BSIP/Godong

A BCE és az EHÖK sem adott tájékoztatást a gólyatáborban történtekről a VS-nek. Mindössze ennyit mondtak, hogy a dékánok kivizsgálták az ügyet, fegyelmi eljárás insítását nem találták indokoltnak, a gólyatábori vetélkedőn való részvétel önkéntes volt.








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.