Zivatar vagy napsütés? Ez várható még a héten

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
eső időjárás esernyő előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szabadtéri programot terveztél a hétre, akkor inkább csak csütörtök fele gondolkodj benne, ugyanis az időjárás nem lesz velünk kegyes a következő napokban. 

Hétfő

Eleinte borult lesz az ég, és többfelé lehet csapadék. Később nyugaton csökken a felhőzet, előbukkan a nap; de a keleti országrészben estig maradhat a borongós idő, esővel, záporral, zivatarral. Nagy területen fokozódik viharossá a szél. A tartósan esős ÉK-en 17-21, máshol 22 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk. A hőség mindenhol megszűnik.

Kedd

Változóan felhős idő lesz. A néha megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan, nagyobb eséllyel keleten fordul elő zápor. Élénk marad a légmozgás, és a felmelegedés is mérsékelt marad.

Szerda és csütörtök

Többórás szikrázó napsütésre van kilátás, csapadékra kicsi az esély. Az élénk északkeleti szél mellett erősödik a nappali felmelegedés: csütörtökön már újra lehet 30 fok körüli hőség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.